Liikunta STOP

Minä en ole harrastanut mitään liikuntaa maanantain jälkeen. Melkoinen tunnustus. Olen syönyt epämääräisyyksiä iltaisin ja ylittänyt siis kalorimäärät ja ollut vain. Tai no, siis minä olen ollut yksinhuoltajana tähän iltaan asti ja touhunnut illat yhdessä poikien kanssa, mutta se tekeminen ei ole ollut mitään liikuntaan viittaavaakaan.

Kummallinen tauko…

Olen minä zumbasuunnitellut ja harrastanut liikuntaa “virtuaalisesti” :D jos noin nyt voi sanoa, mutta on tämä ollut täydellinen hiljaisuus. Tänään ensimmäistä kertaa vähän jo virisi ajatus, että jos jotain tekisi, mutta ei vielä sittenkään. Uskoisin kuitenkin, että huomenna on pakko päästä tekemään jotain.

Olen laiminlyönyt liikuntasuunnitelmani totaalisesti. Nolostuttaa.

Ehkä kroppa kertoo itse, että nyt kannattaa ottaa löysemmin. Enhän minä ole ollut liikkumatta sitten… hmm. Siis minähän olen liikkunut tammikuusta asti suurin piirtein 5 kertaa viikossa. Ehkä minun ei sittenkään tarvitse nolostella yhden viikon laiminlyöntejä.

Sitä paitsi, nyt on sellainen väliinputoamisolotila. Täytyy kehitellä uudet tavoitteet.

Ai niin, tiedättekö mikä on yllättäen kaikkein pahinta liikunta stop tilanteessa? No se on se, kun ei voi merkata mitään Heiaheiaan. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Liikunta STOP”

  1. Tiia says:

    Toi HeiaHeia on niin kamala jos on vaikka kipeänä! Pakko käydä tiirailemas miten muut on liikkunu ja ärsyttää niin paljon jos itelle ei tuu mitään. :D

    Mut oikeesti toi tekee ihan varmasti tosi hyvää keholle! Mäkin huomasin heti et ei ollu mikään paikka jumissa pitkästä aikaa, ku olin kipeenä sen viis päivää ja treenaamatta. Paitsi tietenkin oli sellanen pöhnänen olo mikä tulee, kun ei liiku, mut hyvää se tekee! Ens viikolla sit otat tavotteeks jyrätä mut HeiaHeia-listoilta…

  2. Outi says:

    Sinähän hyvän houkuttimen keksit ensi viikon varalle. :D

    Mutta kyllä nyt tosiaan tuntuu, että tänään on saatava liikkua. Ohjelmassa lukee sauvakävely, mutta en ole varma missä se onnistuisi. Sen tosin voisi tehdä koiran kanssa, mutta piiiitkä polkupyörälenkkikin houkuttelisi. Ja hei lauantaina saan juosta 20 minuuttia putkeen! Johan alkaa houkuttaa. :)

Leave a Reply

See also: