Sata -haaste jo 82:ssa ja tavoitteen etsintää

Eilisen STOP pohdiskelun jälkeen jäin oikein miettimään, että minähän olen liikkunut jo 82 kertaa tänä vuonna. Ja tuohon siis lasketaan kunnon liikuntasuoritukset, jotka ovat vähintään 45 minuuttisia ja vaan yksi päivässä. Eli esimerkiksi kahden tunnin super zumba on vain yksi suoritus.

82 on jo aika paljon. Minähän kyllä tiesinkin, että 100 tulee helposti täyteen alkuvuoden vauhdista päätellen ja päätin vaan seurata, että koska tulee 100 ja siitä seuraavat viidet kymmenet täyteen. Jos sataan pääsee ennen kesäloman alkua, niin sehän viittaisi jo 200 liikuntakertaan vuodessa. Saapa nähdä.

Hei onko teillä hyviä vinkkejä tai ehdotuksia siitä, että minkälaisen liikuntatavoitteen voisin itselleni asettaa? Tai minkälaisia tavoitteita teillä tällä hetkellä on?

Minä kun en millään meinaa keksiä, että mikä minua tästä eteenpäin liikuttaa, kun suuri tavoite tuli saavutettua. Tai kyllähän se houkuttaa jaksaa enemmän jne, mutta tarvitaan jotain konkreettisesti tavoiteltavaakin…

Niin sellainen tavoite minulta jo löytyy, että ensi vuonna aion osallistua Peurunka patikkaan. Se on 35 km, jos nyt oikein muistan, mutta se tapahtuma on seuraavan kerran vasta vuoden kuluttua.

edit: Pitäisiköhän minun sopia uusi kuntotesti niin, että se olisi tasan 3 kuukautta ensimmäisestä? Tarkistin blogista, että kirjoittelin ensimmäisestä 1.4. eli noin kaksi kuukautta sitten ja se toinen voisi olla juuri kun kesäloma alkaa. Tätä täytyy tuumailla. Mutta onko kuntotesti riittävä motivaattori?

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Sata -haaste jo 82:ssa ja tavoitteen etsintää”

  1. Tiia says:

    Hmm mitähän sulle vois keksiä! Ainakin toi kuntotesti vois kyllä motivoida niin että sais vaikka maksimoitua ne parantuneet tulokset. :) Tai kiinnostaako sua yhtään vaikka hmm… tehdä joku juoksutesti? Okei, en tiedä mistä toi mun mieleen tuli. :D

    Mulla itselläni on lähinnä tällä hetkellä vaan noi Zumban ja combatin koulutukset, tosin niitäkin työstän vaan että kävisin mahdollisimman paljon noilla tunneilla. :D Ja se ei paljoa tosin töitä vaadi että sinne raahaudun haha.

  2. Outi says:

    Kyllä minä syksyksi jotain vielä keksin…

Leave a Reply

See also: