Zumba Summer Tour 2010 ja Zumba kesätapahtumat 2010

Zumba tapahtumia on Suomessa tänä kesänä useita. Yksi niistä on näköjään Zumba Summer Tour 2010, joka kiertää eri paikkakunnilla 31.5. – 9.8. Vaasassa se on 1.7. ja Seinäjoella 2.7. ja molemmissa paikaksi on ilmoitettu pesäpallokenttä. Missähän ne ovat?

Toisaalta tuo maksupolitiikkakin vaikuttaa hieman erikoiselle. Etukäteen 24.6. mennessä ostettuna liput maksaa 18 euroa ja paikanpäältä 24 euroa paitsi S-etukortilla näköjään on halvempaa. Se mikä maksussa epäilyttää on se, että jos tapahtuma luonnonvoimien takia siirtyy, niin maksua ei palauteta, mutta lipulla voi osallistua johonkin toiseen kiertueen tapahtumaan. Hei haloo! Siis, että sitten saisi oikeuden matkustaa jonnekin kauemmas, että saisi osallistua… Pienen sateen sattuessa tapahtuma ei peruunnu, mutta onkohan sitten kiva zumbata jos sataa.

Olen lähes varma siitä, että Summer Tour jää omalta osaltani väliin. Koskaan ei kannata vannoa, mutta sellainen tunne itselleni jäi. Sanotaanpa vaikka niin, että etukäteen en ainakaan lippuja osta, koska säätiedotukset ei anna luotettavaa kuvaa riittävän pitkälle.

Onko teillä tiedossa muita zumba kesätapahtumia? Voisin tehdä niistä perusteellisemman listan:

 • Tango Zumba 10.7. klo 13-14 Seinäjoki, tangovapaa-vyöhyke, ilmainen
 • Zumba Summer Tour, eri paikkakunnat pitkin kesää, maksullinen
 • Tammerfest After Work Zumba 16.7. klo 16.15 Tampere, Vuolteentori, ilmainen
Did you like this? Share it:

10 Responses to “Zumba Summer Tour 2010 ja Zumba kesätapahtumat 2010”

 1. Teea says:

  Vaasan pesäpallokenttä on keskussairaalan vieressä, Seinäjoella pesiskenttä on Ruukintien varressa, suhteellisen lähellä keskustaa.

 2. Teveronika says:

  Zumba-kuume tuntuu vain jatkuvan siellä Suomen maassa. =) Täällä lahden toisella puolella ei ole lainkaan tuollaista meininkiä..
  Toivottavasti saatte kauniita kesäkelejä siellä, että nautitte ulkona zumbailemisesta enemmän. =)
  Olit pitänyt paussia liikunnassa viikon. Teki varmasti hyvää kropalle huilata täydellisesti. Nyt jatkat uusin innoin ja voimin. =)
  Kivaa, kun olet hölkkäillyt 20min. putkiakin. Sehän on huimaa! Tuntuuko hyvältä? Eli oletko jo jäänyt kiikkiin? ;)
  Voipa hyvin. Ja liikunnan iloa! =)

 3. Outi says:

  Täällä tosiaan on zumba kuumetta ilmassa pahastikin. :)

  Juu, minä pidin paussia kolme päivää ja tänäänkin on todella märkää, joten en ole ihan riemusta kiljuen pihalle lähdössä, mutta ehkä sittenkin. Kyllä tässä inspiraatiota on alkanut kertyä!

  Se 20 minuuttia on tarkoitus juosta putkeen ensimmäistä kertaa nyt lauantaina. Saa nähdä kuinka naisen käy!

  Teea, kiitos paikallistamisavusta. :)

 4. Mari says:

  Minä meinasin ensin että olisin lähtenyt Heinolaan zumbailemaan mutta samalle päivälle tuli muuta – sinänsä ei haittaa, koska seuraavana päivänä on meillä täällä Mäntyharjulla taas Zumba Marathon, eli 1½h tehokasta zumbailua :) . Mikkelissä Zumba Tour on sitten elokuussa, jos säät sallii niin taidan sitten suunnistaa sinne mutta ennakkoon en kyllä lippua viitsi ostaa. S-etukortilla portista ostettu lippu on 21e, kerranhan se vain kirpaisee…

 5. Mari says:

  Siis portilta, ei portista :D .

 6. Outi says:

  Ja portilta ostaessa tosiaan tietää, että miltä se taivas etukäteen näyttää. :)

  Aivan mahtavasti alkaa olla Zumba marathoneja sun muuta ympäri Suomea!

 7. Keiju says:

  Jee, Mikkelikin on Summer Tour listalla! Sinne elokuussa…

 8. Outi says:

  Pidän peukkuja, että osuu oikein ihana keli sille päivälle vähintäänkin Mikkelin kohdalle!

 9. zumbaaa says:

  Näyttää ainakin tämän viikon tapahtumissa olevan varapaikat ja niin heinäkuun vaasassa ja seinäjoella. Eli veikkaanpa että kaikkiin paikkoihin tulee huonoa keliä varten sisätila. Itse ainakin uskallan ostaa siis 15e ennakkoon tuon lipun nyt Seinäjoelle. Kiva kun kaikenlaisia tapahtumia järjestetään :)

 10. zumbahullu says:

  Olin eilen Porvoossa ja oli loistava tapahtuma :D Aurinko paistoi ja vetäjät oli kivoja, kannatti mennä :) Voin suositella tapahtumaa :)

Leave a Reply

See also: