Olisiko Nice Run juuri nyt se oikea juttu

Nice Run juoksennellaan Vaasassa 1.6. eli ensi tiistaina. Minä välillä varovasti mietin Seinäjoen Niceruniin osallistumista 2.6.,  mutta sinä päivänä en mitenkään voi ehtiä Seinäjoelle. Toisaalta 1.6. olisin jo valmiiksi Vaasassa töiden takia…

Tästäpä tuli pulma pohdittavaksi. Vaikuttaisiko 1.6. juoksentelu heikentävästi 2.6. auditointikuntoon? Hmm. Varsinainen kysymys ja ongelma. :D Toisaalta, kai minä nyt sen verran ammattilainen olen, että selviän yhdestä sertifioijasta vaikka minkä jälkeen.

Niceruniin on ollut etukäteisilmoittautuminen, mutta paikanpäälläkin se vielä onnistuu.

Onko joku blogiin eksyvistä lähdössä Niceruniin? Millä paikkakunnalla osallistutte?

Sehän on enemmän joukkueille tarkoitettu, mutta kai siellä yksinkin voisi juoksennella.

ps: Sovin kuntotestin kesä-heinäkuun vaihteeseen. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Olisiko Nice Run juuri nyt se oikea juttu”

  1. Teea says:

    Mä olen menossa Vaasaan NiceRuniin, töistä meillä on sellainen “perinne” et sinne mennään. Lenkin jälkeenhän “joukkue” saa piknik-kassin, jossa on aina hyvää naposteltavaa, viime vuonna oli mm.ruispuikuloita, kinkkua, soijajuomaa, myslipatukoita, palautusjuomaa ja olikohan jotain muutakin…en muista…

  2. Outi says:

    Teea minä jotenkin ajattelin, että sinä menet Seinäjoelle! Mistähän ihmeestä sen käsityksen sain. :)

Leave a Reply

See also: