Motivaatiota metsästämässä

Vielä tämä ilta on mennyt aika rauhallisissa merkeissä, mutta energiaa on alkanut pulputa harmaasta säästä ja kurjasta vesisateesta huolimatta. Ensinnäkin tajusin, että nyt jos koskaan on oikea aika vaihtaa tavoitekuvaa. Catherine Zeta-Jones on pilannut kauneutensa liialla laihduttamisella ja ollut taas yksi herättelijä sen suhteen, että liika on liikaa. Hän ei yksinkertaisesti aiheuta enää kovinkaan positiivisia tuntemuksia, joten – sivupalkin tavoitekuva vaihtukoon.

Tajusin nimittäin täydellisen ratkaisun.

Kelly Osbourne on toki hurjasti itseäni nuorempi, mutta hän kertoo kuinka on jo lähinnä liikunta-addikti ja jestas, että Kelly on muuttunut upeaksi. Oli hiusten väri mikä milloinkin, niin Kelly yksinkertaisesti on kaunis omalla ominaisella ja suorasanaisella tavallaan.

Mitä mieltä te olette Kelly Osbournen muodonmuutoksesta?

Minusta siinä ne kaksi mahtavinta asiaa ovat liikunta ja sellainen sisäinen hehku, jos nyt niin sanotaan. Ei ole pahemmin murjottavia ja synkkiä kuvia mediassa enää näkynyt. Klikkaa muuten kuvaa sen lähteille, jos haluat nähdä enemmän.

Hitsiläinen, minäkin haluan näyttää hyvältä ja pitää mottonani, että “Man! I feel like a woman”. Tiesittekö muuten, että Shania Twain täyttää elokuussa 45 vuotta. ;)

Että ei kun zumbaa, siivousta, juoksua, koripallonkin pomputtelua, polkupyöräilyä ja toivottavasti myös sulkapalloilua, jos keli sallii. Sitä pitäköön sisällä lauantai ja sunnuntai. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Motivaatiota metsästämässä”

  1. Piritta says:

    Piti tulla kurkkaamaan, ootko puntaroinut… Mulla näytti tänään puntari tasan 64kg!!!! Aivan järkyttävää! Toisaalta mä oon ollut nyt kipeänä, enkä oo pariin päivään oikestaan pystynyt syömään mitään. Saa nähdä näyttääkö ens viikolla jo enemmän ?! Aattelin vaan, ku ollaan menty niin käsi kädessä näis lukemis, että kait se sullakin on tippunut :D

  2. Outi says:

    Sinä olet kuule ohittanut minut hoikistumisessa jo ajat sitten! :)

Leave a Reply

See also: