Zumba omavaraisuutta

Viikon päästä. Silloin alan zumbaamaan omissa tiloissa omaksi iloksi ja muutaman harjoitus “ohjattavan” kera. Zumba party pitkin kesää omavaraisesti. :) Ai että vähän hymyilyttää?

Muita suunnitelmia kehkeytyy hiljalleen ja niiden yksi oleellinen osa on idea zumbaomavaraisuudesta. Tällä hetkellä ei tee mieli kauheasti alkaa isompaa ryhmää vetämään, kun mietityttää se, että paljonko vetäisin ja kaikki gramexit ja teostot jne. JA se, että selvästi kaikkia ei näytä hetkauttavan se, että pimeästi ja ilman erilaisten kuvioiden hoitamista se homma on todella luvatonta, vaikka kuinka olisi zumba ohjaajakoulutuskin käyty.

Mutta voi zumba sentään. Aurinko vielä pilkistelee pilvien raosta ja aamulenkillä tuli juostua 20 min melkein täyteen. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Zumba omavaraisuutta”

 1. Tiia says:

  Mä oon kans kuullut niistä, jotka ei yhtään välitä noista oikeuksista sun muista tai jopa niitä, jotka ei ole käynyt koko koulutusta, mutta vetää Zumbaa sillä nimellä. En ymmärrä yhtään. Aion kyllä ite ottaa kaikki selville sitten, en haluu mokailla mitään!

  Tiedätkö yhtään et jos pääsee jonnekin salille ohjaa niin täytyykö silloin huomioida jotain tommosia juttuja vai hoitaakohan sali ne? Toki saan ton itsekin selville sitten jossain kohtaa, mutta kysyn silti jos satut tietää. :D

  Mut tosi kiva et pääset vähän ohjailemaan! :) Voisit kuule vaik kuvaa vähän videoo tänne, hehe!

 2. Outi says:

  Saleilla on periaatteessa asiat hoidossa, mutta mutkallisemmaksi asia menee silloin, jos kopioit jollain konstilla (sähköisesti tai cd:lle) vaikkapa zumba kappaleet. Siitä on sitten juttua siellä koulutuksessa!

  Minä voisin harkita pieniä videopätkiä. ;)

Leave a Reply

See also: