Kourallinen karkkia aamupalaksi?

Aika pieni kourallinen kuitenkin, tasan 6 pehmeää salmiakin makuista karkkia. Ne olivat vielä pojan pöydällä olleessa tuliais “putkessa” jäljellä. Minä olen sieltä ehkä kourallisen päivässä hakenut.

Oikeastaan ei ole sen pahempaa asiaa kuin joku, joka tuo lapsille tuliaisiksi kauhean kasan karkkia + lapset, jotka ei oikeastaan niistä karkeista välitä + äiti, jonka suuhun uppoaisi mikä tahansa (paitsi kahvin makuinen) karkki. Yhtälön tuloksena vain äiti syö niitä karkkeja huonolla omalla tunnolla. Nyt sentään olen pysynyt siinä noin kuuden karkin päivätahdissa, jotka olen yleensä napannut silloin, kun poika on tarvinnut apua kotitehtävissään. Ei oikeastaan sittenkään huono omatunto, koska muuta karkkia ei ole tullutkaan syötyä.

Onneksi sentään söin lautasellisen Fitnessa muroja ennen tuota kourallista. Annoin siis periksi sille houkutukselle jo joku aika sitten ja hankin paketillisen muroja. Kyllä ne vaan osaakin olla hyviä! :)

Ihan toinen asia on, että huomenna lähden reissuun niin aikaisin, että voi jäädä viikkopuntaroinnit puntaroimatta. Siksi laitan tuohon sivuunkin jo tämän aamun painon ja vaihdan sitten, jos muistan huomenna lähtiessä punnita. Todennäköisesti olisi kyllä turvotusviikon loppumisen ja tämän illan tunnin zumbaamisen ansiosta huomenna parempi luku. Mutta on tuo kyllä todella hieno lukema siltikin.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: