X Factor 2009 UK

Pidän tästä sairaan paljon! Ihana esitys ja voi että, kun saisi seurata tätä Suomessakin. Mutta odotellaan nyt Suomen versiota kisasta ja jos sieltä tulisi jotain yhtä hyvää. Nuo tytöt todella osaa laulaa ja uskomaton laulu valinta. Ei uskoisi, että siitä saa tuollaisen esityksen.

Päivän piristykseksi siis Miss Fitz karsinnassa:

Did you like this? Share it:

4 Responses to “X Factor 2009 UK”

 1. Laardileidi says:

  Siis onhan tämä nyt kymmenen kertaa kiinnostavampi formaatti kuin Idols! Jälkimmäinen alkoikin olla jo aika väsynyt. Kiva nähdä, millaisia yrittäjiä ohjelmaan tulee ja miten tuomareiden välinen kilpailu toimii.

 2. Outi says:

  Sitä odotellessa. :)

 3. Ani says:

  en kyllä yhtään tykännyt ennen tuosta biisistä, mutta sehän kuulosti loistavalta näiden neitojen laulamana :)

 4. Outi says:

  Aika käsittämättömän upealta tosiaan!

Leave a Reply

See also: