Ihana olo zumbasta

Uskomatonta, mutta väsyneen sijaan sain rankasta zumba tunnista todellista lisäenergiaa. Tuli oikein kevyt ja iloinen olotila. Aivan loistavaa! Ehkä teki hyvääkin liikkua tällä viikolla vähän vähemmän, että tuli sellainen rauhallisempi kausi väliin. Jotenkin tunnen, että koko kroppa hyötyi hetken levosta.

Tässä on taas pari kuvaa siitä, mitä zumba on. Eikö ensimmäisen liikkeen nimi ole timantti, toinen reggeatonesta ja kolmannen nimeä ne muista, mutta se on se hauska oikealle, vasemmalle, oikealle, oikealle sukkuointi. :)

Ja kuvassa on siis zumba ohjaaja Petra Sippola.

edit: Huomenna olen koko päivän kissanäyttelyssä. Voisin melkein väittää, että siinä koko päivän tallustellessa kuluu energiaa suurin piirtein saman verran kuin tunnin zumbassa. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Ihana olo zumbasta”

  1. Keiju says:

    Minä zumbailen vieläkin videoiden tahtiin ja ihan hyvä ettei kukaan ole tätä kankeaa menoa näkemässä vielä :) Ja onnea jäätävästä puntarin paljastamasta pudotustahdistasi! Huomaa, ettet vetele pullia ja kakkuja niin kuin eräät meistä. Zumba on siis tehonnut…

  2. Outi says:

    Ja voihan puntari. Sitten lauantaina aamulla se näytti kertaalleen lukemaa 67,9 kg! Uskomatonta, mutta olkoon niin uskomatonta, että jätän sen aamujärkytyksen ja puntarin heiton piikkiin. Laitan alkuperäisen lauantai aamun lukeman tuonne sivupalkkiin ja se oli tasan 68. :)

Leave a Reply

See also: