I love zumba :)

Se oli ensimmäinen pitämäni zumba tunti. Ryhmä kuivui melkein olemattomiin, joten ensi viikolla kerron ilmaisesta kotipihazumbastani huomattavasti isommalle porukalle. Mutta, se suuri mutta eli nyt minä tiedän, että pystyn siihen. :)

Ohjelmaan kuului merengue, salsa, reggaeton, cumbia ja samba. Olen tosi tyytyväinen siitä, että tuntui hyvältä kehitellä ohjelma kaikkiin noihin ja yksi afrikkalaisrytmi on jo melkein takataskussa eli sen teen ensi viikoksi. Pari kertaa sekosin tekemään väärää liikettä johonkin kohtaan, mutta se on asia, joka korjaantuu, kun seuraavalla kerralla ei jännitä turhaa ja kun zumbaa vaan uudestaan niitä kappaleita läpi. Niin ja nyt tekeekin mieli keksiä pari uutta kappaletta… Ja juhannuksena zumbataan Äänekoskella sukulaiszumbaa eli kyllä se tästä.

Mitzy ja Tiia, kyllä minä teidät olisin ottanut mielelläni mukaan zumbaamaan. :)

Hitsi muuten miten paljon pidän Ricky Martinin Loaded kappaleesta zumbattuna. Se on ihan parasta! Pitääköhän minun testata, että miltä se näyttäisi videoituna. :D

Did you like this? Share it:

5 Responses to “I love zumba :)”

 1. Tiia says:

  Jeee hienoa! Tulee varmaan ihan mieletön olo, kun tajuaa sen että oikeesti pystyy siihen. Mua jännittää ihan hirveesti jo, kun mietinkin. :D

 2. Zi says:

  Onnea ensimmäisen ohjaustunnin johdosta! Olis kyllä kiva nähdä se biisi zumbattuna!

 3. Outi says:

  Te näettekin. ;) Pakko kai se on luvata, kun hulluttelin äsken sen kanssa pihalla.

 4. Mari says:

  Mulla on tuo Loaded jo odottamassa koneella cd:lle polttoa :D !
  Nyt kesän tavoitteena on saada tuo mahamakkara pienemmäksi. Eilen zumbatunnilla koin valtavan järkytyksen kun olin eturivissä ja näin itseni koko ajan peilistä. Siinä ne läskit hyllyi liikkeiden tahdissa… yök. Tavoitteena siis se että seuraavan kerran salin peilistä näkyy hoikempi minä :D .

 5. Outi says:

  Peilit ON pahoja. Toisaalta ne on myös hyviä, koska sillon ei voi ummistaa silmiään totuudelta, että jotain on tehtävä. Videokin on aika raaka juttu. Kuvasin tosiaan itseäni ja se on jo ladattu youtubeen, mutta prosessoituu vielä jollain lailla. Kunhan sen tekee, niin laitan tänne. Siinähän sitten olen makkaroineni. :)

Leave a Reply

See also: