Hymyilisin hurjana jos…

…en olisi joutunut kameran eteen eilen. Teki mieli polkea jalkaa, kun katsoin kuvia. Höh. Ei kun samaa tahtia tätä projektia eteenpäin. Huokaus. Ei pidä masentua, mutta kyllä se läheltä liippaa.

Onneksi eilinen meni syömisten kanssa huippu hyvin ja koko ajan oli jaloillaankin ja puntari hymyili tänä aamuna. :) Se näytti ihan käsittämättömät 67,5 kg. Ja entäs sitten mittanauha. Se sanoi 3 cm lisää lähtemistä eli tarkoittaa kokonaista 8 cm tämän blogin aloittamishetkestä, joka muuten pitää ihan tarkistaa. Huh, huijaa. Miten voi olla, että tämä on tähän asti onnistunut näin hyvin.

Niin ja alkuperäinen laskelmani sanoi, että jos tiputan voipaketillisen viikossa, niin tasan 24 viikon kuluttua olen normaalipainoinen. Flunssa verotti kovasti ja jarrutti alkua, mutta nyt voisin sanoa, että “I’ve seen the light”. Kiloklubin mittarissa sanotaan viimein, että tavoite on saavutettavissa 24 viikossa.

Ai niin, sitten yksi painoon, mutta ei minuun liittyvä asia. Olen kauhistunut noista pro-ana blogeista. Melkein itkettää, kun ajattelee, mitä nuoret tytöt itselleen tekevät.

Mitä on pro-ana? Oma versioni on itsensä näännyttäminen luurangon laihaksi ja siinä samalla tehdään kaikkensa, ettei kukaan huomaa, mitä nuori on itselleen tekemässä. Wikipedian mukaan pro-anat ovat joko anorektikkoja tai niitä, jotka pyrkivät anoreksiaan.

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Hymyilisin hurjana jos…”

 1. tiina n says:

  Hittolainen, tahti on sulla vallan mainio :) Loistavaa! Sehän on fakta että mitä enemmän liikkuu (ja syö samalla terveellisesti) niin sitä enemmän tulee lihasta joka taas polttaa energiaa melkoisen paljon paremmin kuin läski.

  Pro-ana taas on ilmiönä aivan kammottava. Ja faktahan on käsittääkseni vielä se että suurin osa näistä sivustoista tai blogeista on ns. suljettuja, eli vain kutsuttujen käyttäjien katsottavissa. Olen sitä mieltä että valitettavasti nämä neitoset eivät tajua mihin soppaan ovat lusikkansa pistäneet. Ja vielä kun porukka tsemppaa toisiaan ja jakaa nerokkaita itseriudutusvinkkejä… joukossa tyhmyys tiivistyy ja pois kuihtuminen alkaa tuntua suorastaan nerokkaalta ajatukselta ja tavalta hallita omaa elämää.

  Jokin tässä ajassa on pielessä, ihmiset voi huonosti.

 2. Outi says:

  Tahti on sellainen, että itseänikin välillä huimaa. Ihan pelottaa, että teenkö jotain nyt tosi väärin ja väsähdän… Mutta tuntuu hyvältä ja kiloklubi kyllä heti ravistelee, jos ei syö riittävästi.

  Tuo pro-ana. Yllättävän paljon on kuitenkin niitä ihan avoimiakin blogeja. :(

 3. Tiitula says:

  Onnittelut hienosti menneestä viikosta, kadonneista senteistä ja kiloista! Koen itse, että Kiloklubin taulukot ja pylpyrät ovat jotenkin tsempaavampia, kun taas Kalorilaskurin käyrät ja kaloritavoitteet aiheuttivat minulle stressiä…

  Miten muuten saat liitettyä blogiisi noita Kiloklubin taulukoita? Tuo oman painokäyrän laittaminen omaan blogiin olisi niin selkeä juttu :)

 4. Outi says:

  Minä tuon taulukot tänne kuvina. Eli ihan vaan print screen ja nappaan kuvasta oikean kohdan ja talletan jonnekin. Jäävät sitten itselle vähän kuin päiväkirjaan talteen. :)

  Kiloklubin taulukot ja systeemit tosiaan motivoi. Ne saa melkein hymyilemään ja silloinhan kaikki sujuu helposti ja motivio eteenpäin.

 5. Tiitula says:

  Kiitos vinkistä :) Täytyypä itsekin kokeilla.

Leave a Reply

See also: