Hyvää juhannusta! – Midsummer zumba

Oikein hyvää juhannusta kaikille parin zumbavideon avustuksella. :) Mietin taas pitkään, että voinko laittaa esille videoita, joissa melkein sekoan ohjelmassani ja joissa näytän, no – paksulta. Toisaalta, zumba nimenomaan on meille kaiken kokoisille, ikäisille, oloisille, näköisille, kuntoisille,… Zumba on jokaiselle!

Oikein hyvää juhannusta parin helpon zumbakappaleen avustuksella!

Ja sitten reggaetonin tahtiin. Tämä kappale on takuulla monelle tuttu.

Ja ehkä minä juuri nyt juhannusherkuttelujen kynnyksellä tarvitsinkin itselleni muistutusta, että vihreissä en näytä vielä läheskään yhtä hyvältä kuin tummemmassa vaatetuksessa. ;)

Ja tässä vielä perään se eilinen salsa!

Hyvää juhannusta!

Did you like this? Share it:

7 Responses to “Hyvää juhannusta! – Midsummer zumba”

 1. Tiia says:

  Oii Zumba Mami on niin ihana biisi! Tulee ihan mieleen se koulutus, kun tehtiin siihen silloin ne omat sarjat, en tiiä oliko teillä se sama? :D

 2. Outi says:

  Juu, kyllä vaan meille taisi olla zumba mami harjoituskappaleena. :)

 3. Mitzy says:

  Hyvää Juhannusta!

 4. amis says:

  Hyvää juhannusta!
  (Ei pysty katsoon vihreän asun videoita, kun häiritsee sun otsis! Itellä kans sivuotsis, aina laitettu aineilla, ettei tule ärsyttävästi naamalle. Ihan kutittaa omaakin otsaa katsoa…. Sorry, totally OT:))

 5. kikka says:

  kivat zumba videot. oletko itse suunnitellut ohjelmat. mukavaa juhannuksen jatkoa sinulle

 6. Tiia says:

  ^ Mul kans heräs kysymys et treenaatko aina hiukset auki? Siis ihan uteliaisuudesta. :D Mul kans kutitti naamaa ku mietinki et hikiset hiukset läiskis naamalle, hehe!

 7. Outi says:

  Ei, en tosiaan treenaa normaalisti hiukset auki. :)

  Yleensä on kunnolla ponnarilla, mutta erehdyin leikkuuttamaan sen verran lyhyeksi, että kaikki hiukset ei nyt yllä. Todella ikävä erehdys! Mutta kasvaahan ne ja voin hyvin zumbata niin kuin tuossa alimmassa videossa eli hassu tupsu päälaella.

  Kikka, juu nämä on ihan ensimmäisiä itse kehiteltyjä. :)

Leave a Reply

See also: