Beto salsaa juhannuksen kunniaksi :)

Oi salsa ihanuutta. Salsaa Beton kanssa kesäparatiisissa? Eikö tuo ole lähes sellaista. :)

Ja koska video on napattu Blake TV:stä, niin otetaan vielä aivan ihana Nathan Blaken zumba. Se näyttää niin helpolta ja simppeliltä yhtä aikaa monipuolisuuden kanssa. Mutta onhan kysekin aivan huikean hienosta zumba ohjaajasta.

Menee näköjään hetken aikaa ihan zumbaksi koko blogi, mutta eiköhän se ole ihan luvallista. Liikuntajuttuja muitakin on mielessä, mutta eipä ennen sunnuntaita. Ei, kun ehkä jo ennemmin, jos reissussa zumbataan ystävien kesken. :) Mutta sunnuntaina lähden lenkille ja saa nähdä, että kuuletteko ensi viikolla sellaisesta asiasta kuin voimahousuista. :D

Mutta nyt sinne kevyeen juhannuksen viettoon!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Beto salsaa juhannuksen kunniaksi :)”

 1. Subbari says:

  Kumma kone leipoo koko ajan YouTube -videoissa kiinni ja kyselee jotain plugin containeria, mutta kanavasi kautta sain videot näkyviin! Oli kivaa: zumbasin kaksi kappaletta! Näytän kyllä varmaan idiootilta. :) 1.7. yritän mennä puisto-zumbaamaan täällä meillä. Sulla on hyvä kunto: alkoi jo hyytyä! Harjoitus tekee Zumba-masterin… Kaltaisilleni rytminollalle joku hidas kappale olisi kiva. Jos otat nöyriä ehdotuksia vastaan tässä olisi La Moscan “Para no verte mas” -biisi, joka on ehdoton kesäsuosikkini millenium-kesältä, kun asuin Espanjassa. Olisi ainakin yksinkertainen… :)

  http://www.youtube.com/watch?v=CDNAtr3jANE&NR=1

  Iloa ja valoa!

 2. Outi says:

  Otan ehdottomasti ehdotuksia vastaan ja rauhallisempiakin kappaleita tarvitaan. :) Tosin, juhannuksen aikana alkoi taas rankemmat menokappaleet kutkuttaa ja teidossa on takuulla railakkaampaakin menoa. Ihmeen pitkään se sairastaminen tuntuu ja näkyykin noissa omissa videoissa. Ei polvi nouse tavalliseen tapaan jne.

  Hei katsoin tuon videon ja sehän on todella lantiota automaattisesti keikuttava kappale!

Leave a Reply

See also: