Ihana reggaeton rakastumisesta

Etsin sitä kappaletta monta tuntia ja sitten se kolahti. :) En voisi olla tyytyväisempi! Näköjään homma toimii parhaimmillaan niin, että kun oikea kappale osuu kohdalle, niin se vaan on siinä ja koko juttu valuu zump vaan paperille kuviksi. No, siis kokeillen ja mallaillen.

Pitää ehkä vähän suomentaa, että mitä niin hihkun. Olin ajatellut jo monenlaista idean poikasta rankempaan reggaetoneen tai sanotaan, että tiesin haluavani vauhdikkaan ja hyvärytmisen reggaetonen. Halusin myös sen verran tajuta niistä sanoista, ettei siinä ihan kiroiltaisi, että saan laulaa vapautuneesti mukana.

Miten kappale löytyi? Siivosin pari tuntia ja annoin Spotifyn soittaa reggaetoneja putkeen niin pitkään, että kolahti. :) Ei siihen tainnut tulla kuin yksi valmiiksi ideoitu kuvio mukaan, mutta ei se mitään, kun kappale kerta kaikkiaan kertoi mitä tehdä. Tein sen tässä iltamyöhäisellä ja voisin zumbata sitä vieläkin uudestaan ja uudestaan, mutta nyt kyllä äkkiä nukkumaan, että jaksaa taas niin aikaisin töihin kuin vaan voi… Öitä.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: