Zumba peli WII:lle, Xboxille JA PS3:lle

Tältä zumba näyttää Xboxilla. Mitä tykkäätte?

Ja uutiset siis kertovat valmistaja Majesco Entertainmentin suunnalta, että peli tulee myös Wiille ja PS3:lle, kuten tietysti voi odottaakin ja minä ainakin toivoin. Saa nähdä koska sitä saa, sillä kaikkea zumbaan liittyväähän täytyy kokeilla.

Värikästä on, vauhdikastakin oletettavasti.

Ja saa nähdä miten tanssittavaa. Jo pelkkien kuvienkin mukaan kaipaa musiikkia. :)

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Zumba peli WII:lle, Xboxille JA PS3:lle”

 1. Tiia says:

  Ei luoja. Mun on kyl pakko sanoa että tota en hanki. :D Ei meillä kyllä noita konsoleitakaan ole, mutta öäää en jotenkin miellä tota hirveen mieluisaksi että itse jaksaisin yhtään tollasen tahtiin zumbata!

 2. Piritta says:

  Mä taas kyllä haluan!! Jos vaikka joulupukilta??

 3. Outi says:

  Joulupukki taitaa olla hyvä vaihtoehto. :)

  Minä olen sillä tavalla tekniikan ihminen, että haluan ehdottomasti nähdä, että miten hyvin zumba on saatu toimimaan pelissä. Se tuntuu aika hämmästyttävältä ajatukselta, joten täytyy odotella, että pääsee tutkimaan mitä peli on sisäänsä syönyt.

  Se on vähän sama asia, kun ensimmäisessä vakityöpaikassani, jossa tehtiin automaatiota kännykkäbisnekseen. Kun sain uuden kännykän, niin se oli melkein samantien levällään pöydällä ja ympärillä oli monta päätä tutkimassa, että miten se oli toteutettu. :D

 4. Piritta says:

  Eniten kiinnostaa, miten se tosiaan teknisesti toimii. Ei kait se pelkkää ohjausta ole. Meillähän on jo DVD:t :) Kerätäänkö jotain pisteitä, onko joku tanssimatto vai millä ohjaimella tms….

 5. Outi says:

  Ja onhan se niin, että Äidillä täytyy olla joku oma peli. :)

 6. Jani says:

  hieno, teki mieli lähteä saman tien vääntämään pihapelejä!

Leave a Reply

See also: