Lihaskuntoharjoitus kotona

Ensin pari metriä kivimuuria ja puutarhan istutustöitä. Sen jälkeen:

 • Kyykky 30*, hauiskääntö 30* vuorotellen ja kolme toistoa. Tankona painava rautakanki. ;)
 • Lankku 3* niin pitkään kuin pystyi. Ensimmäisellä laskin rauhalliseen tahtiin 30 eli saattoi olla pisin lankku ikinä.
 • Soutu 30*, 20*, 20* molemmilla käsillä vuorotellen 3 kg:n painolla.
 • Askelkyykky 30*, pystypunnerrus 20* vuorotellen ja kolme toistoa. Kädessä 3 kg painot.
 • Vatsat 3*30
 • (myöhemmin vielä 30 minuutin venyttely)

Ja kyllä muuten tuntuu. Huh.

edit: Näyttää kyllä tosi lyhyeltä listalta, mutta siltä se ei tuntunut.

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Lihaskuntoharjoitus kotona”

 1. Hanne says:

  Moi Outi, käytitkö rautakankea myös kyykyissä (tyyliin bodypump)? Tuohon lisäisin vielä vaikka dippejä, mutta hyvältä vaikuttaa tuo ohjelma. Lankku vaikuttaa aika kokonaisvaltaisesti. Jos haluat säästää aikaa, voit yhdistellä joitakin liikkeitä. Ainakin kyykyn ja pystysoudun voi yhdistää! Tuttu liike mm. Davinan jumppadvd:ltä. Lankussa onkin hyvä kattoa esim. sykemittarin kellosta josko pystyis kasvattamaan aikaa. Pikkuhiljaa 30-45-60s :)

  Hyvä ohjelma, varmasti sait hyvin tuntumaa!

 2. Outi says:

  Juu, kyllä tosiaan käytin rautakankea kyykyissä. On minulla ihan oikea tankokin, mutta siihen oli jämähtänyt = ruostunut kiinni niin hurjat painot, että vaatii aika paljon työtä, että siitä saa toimivan minulle. Mutta mennään siis eteenpäin rautakangella. :D

  Kiva kuulla, että sinusta tuo ohjelma vaikuttaa järkevältä. Sitä minä mietin, että pitäisikö siihen saada jotain lisää selälle, mutta en oikein keksinyt, että mitä se voisi olla.

 3. Hanne says:

  Suosikkiselkäliikkeeni kotona jumpatessa on Jillianin supermies. Eli maataan päinmakuulla lattialla kädet vartalon jatkeena ja jalat pitkinä. Siitä sitten nostetaan yhtä aikaa kädet ja jalat ylöspäin ja samalla pituutta. Liikerata menee ylös- alas, ylös-alas. Liike täytyy tehdä rauhallisesti ja hallitusti, katse lattiassa (ei niskajännitystä). Rinnan ja reisien pitäisi irrota alustasta, tai tähän tulisi pyrkiä! :D Helpotettu liike on tehdä vuorotellen vastakkaiset käsi-jalka-parit. Tätä vaikka 3 sarjaa ja tuntemuksen mukaan toistoja.

  Ja voithan kokeilla maastavetoa sillä ruostuneella painotangollakin! ;-) )

 4. Outi says:

  Kävin tänään tapaamassa personal traineria (mistä pitääkin kirjoitella erikseen) ja sain hyvän vinkin. Lankun lisäksi teen vastaavat liikkeet kyljellään ja myös selällään. Selällään kyynärvarsien varassa itsensä suoristaminen on sellaista, mitä en ole tullut ennen missään tehneeksi, joten en osaa sanoa miltä se tuntuu, mutta kyljeltään itsensä kohottaminen on coresta tuttua ja tehokasta.

  Maastaveto ehkä jää tekemättä, mutta jos mies saisi ne painolevyt irroteltua, niin saisi katsottua, että mitä niillä painoilla pystyy tekemään. :)

Leave a Reply

See also: