Heiaheia kaveruudesta ja 24 ryhmästä

Minä tosiaan olen aivan koukussa Heiaheaan. :) Kirjaan sinne kaikki liikuntani ja onhan siellä se 24 ja jalka nousee! -ryhmäkin. Jos olet joku “uudempi” tuttavuus täällä blogissa ja et ole vielä Heiaheiaan tutustunut, niin suosittelen ja tervetuloa ryhmään mukaan. More the merrier! Ja Heiaheia kannustaa takuulla liikkumaan lisää.

Jos haluat kaverikseni Heiaheiaan, niin se sopii tottakai. Suurin osa Heiaheia kavereistani on täältä blogistanin kautta ja vain pari pidempiaikaista ystävää muuta kautta. Kaikille Heiaheia kavereille sellainen viesti, että on tosi mukava saada teiltä kannustusta ja kannustaa ja jutella sitäkin kautta. :)

Mutta, yksi mutta. Yksi ihan pikkiriikkinen pyyntö siihen, kun laitat kaveripyynnön tulemaan. Jos me ollaan törmäilty vaan täällä blogimaailmassa, niin minä en tunnista sinua ilman vaikka nimimerkkiä, jolla täällä jutustelet. ;) Että olisi kiva tunnistaa ja tottakai sitten ryhtyä kaveriksi Heiaheiassakin.

Tässä muuten HeiaHeian kautta zumba- ja lenkkeilypitoinen viimeisin viikko.

Onkohan tuohon tullut sittenkään merkattua kaikkea? No, riittävästi siinä on touhua joka tapauksessa. Siivouksetkin laitan sinne listaan silloin, kun se on jotain erityistä huhkimista.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Heiaheia kaveruudesta ja 24 ryhmästä”

  1. Mari says:

    Heh, täällä toinen joka on koukussa HeiaHeiaan :D . Ja se muuten pitää paikkansa että se kannustaa liikkumaan, vaikka edes sen puoli tuntia päivässä :) .

  2. Outi says:

    Jotain olisi pakko saada merkattua tai muut karkaa kauas vertailussa. Alkuviikosta on tylsää pitää liikuntalepopäivää, koska mitenkään ei kestä nähdä, että itse on nollilla. :D

Leave a Reply

See also: