Zumbaisaa

Zumban yksi erityinen vaikutus on, että alkaa kävellä keinuvammin. Sen huomaa silloinkin, kun yhtäkkiä lisää zumbaamisen määrää, kuten minä olen viime aikoina tehnyt. Ei vaan voi edetä jäykästi eteenpäin. Zumba siis aiheuttaa sen, että tavallisesti kävellessäkin kaloreja palaa enemmän. Eikö niin voi päätellä?

Tänä iltana on zumban vuoro oikeasti. Nyt kyllä on hieman ramppikuumetta, koska mukana zumbaamassa on ainakin pari tuttua, jotka ovat zumbanneet jo pidempään ja myös pari, jotka eivät ole zumbanneet koskaan. Ja minulta varmaan loppuu kunto tai en saa sanaa suustani tai tai tai… :D No, ainakin sekoilen jossain kappaleessa, mutta jotainhan on tietysti pakko tapahtua.

Paulina Rubion kappale muuten soi niin pahasti päässä, että sitä zumbailee pian automaattisesti jollain tapaa. Ei pitäisi laittaa tähän tätä videota, koska jostain syystä en ole viime aikoina pitänyt videoista, jotka on tehty mieleeni jääviin kappaleisiin.

Enää kaksi päivää töitä ennen kesälomaa. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: