Oli ihana ohjata zumbatuntia

Kyllä minä olen entistäkin enemmän zumbahurahtanut nyt, kun voin sanoa pitäneeni zumbatunnin jo oikeasti ryhmälle eli neljälle henkilölle kerralla. Hurjan hauska saavutus. :) Vähän sekoilin askelissa, jouduin keskittymään todella paljon joka kappaleeseen ja en ehkä ihan parhaalla mahdollisella tavalla osannut kertoa ensikertalaisille mitä tehdään, mutta kohtuullisesti kuitenkin. Ja jos tunne oli, että tunti meni tosi nopeasti ja että mukana oli kivoja liikkeitä, niin en voi olla hymyilemättä.

On ihan oikea ratkaisu harjoitella ohjaamista kesä ihan pienimuotoisesti. Se ei ole helppoa, vaikka minä kyllä puhun luonnostaan vähintäänkin riittävästi. Ajoitukset ja oikealla tavalla ohjaaminen vaan vaatii harjoitusta. Kyllähän sitä zumbakappaleen zumbaa miten päin vaan läpi, mutta että saa muutkin pidettyä mukana. Sopivasti haastetta!

Ja hitsiläinen, että se tekee zumbaamisesta rankkaa, kun jossain kohdissa koittaa kertoa, että mitä tehdään. Siinä jos missä hengästyy.

Minä lupaan tehdä lähiaikoina yhden zumbavideon lisää. Se on sitten reggaetonia ja minä pidän itse siitä kappaleesta tosi paljon, niin musiikkina kuin monipuolisina ja silti yksinkertaisina liikkeinä.

Venyttelyä vielä kunnolla kiitos, niin sitten on hyvä nukahtaa – ja herätä anivarhain toiseksi viimeiseen työaamuun ennen kesälomaa. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Oli ihana ohjata zumbatuntia”

  1. Mari says:

    Siitä se lähtee :) . Eiköhän siihen ohjaamiseen tule se rutiini ajan kanssa, onhan sinulla tässä vielä kuukausi aikaa reenailla sitä ennenkuin ne “viralliset” tunnit alkaa.

  2. Outi says:

    Kuukausi aikaa oppia rentoutumaan siinä ohjaamisessa. :)

Leave a Reply

See also: