Illan zumba tuntia odotellessa

Tässä välissä ehtii katsomaan pari zumba kuvaa viime viikon kuvailuista lähetettäväksi asti. Ja tietysti yksi tännekin näkyviin. :)

Olen miettinyt, että mikä zumbassa parasta. Onko se etukäteen, zumban aikana vai zumban jälkeen. Jokaisessa vaiheessa on omat parhaat puolensa. Ennen zumba tuntia oikeastaan pitkin päivää on sellainen kiva odotuksen olotila. Se ei tunnu ollenkaan hullummalta. Zumba itsessään on tietysti tajuttoman hauskaa ja vieläpä hyvässä seurassa. Mmm, ei voi olla parempaa. Mutta zumban jälkeinen olo on ollut joka kerta myös totaalisen positiivinen. Viime viikolla se suorastaan yllätti, koska zumban jälkeen oli enemmän energinen kuin sitä ennen. Ihan loistava juttu. Että valitse siitä sitten mikä tuntuu parhaalta, kun jälkiolotilassa tuntee myös itsensä niiin kiinteäksi ja kaikin puolin hyväksi JA se puntari näyttää aina niin ystävällisiä lukuja seuraavana päivänä.

Tämä päivä olisi ehdottomasti tuntunut raskaalta ja rankalta varsinkin iltapäivän osalta. Onneksi oli kevyttä illan odotusta jo silloin ilmassa. Rankemmat ja ikävemmät työjutut tarvitsee ehdottomasti vastapainoa!

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Illan zumba tuntia odotellessa”

  1. Teea says:

    Tässäpä Petrasta tosi hyvä kuva!

    Ja itse zumbaan…Outi, kiteytit asian oikein hyvin…koko päivän on kiva odottava olotila ja sitten ku kuulee musan ensisävelet, niin se on menoa sitten =) Ja kuten tänäänkin, ku odottelimme tunnille pääsyä, notkuttelimme polvia ja lantiota pyörittelimme edellisen ryhmän mukana…Zumba siis tarttuu =)

  2. Outi says:

    Lähes takertuu. :D

Leave a Reply

See also: