Omenaa ja zeroa

Siinä vaiheessa saakin alkaa raksuttaa päässä, että hei haloo, kun miettii, että jos vaikka omenalla ja zerolla pärjäisi päiväruuasta… Ihan vaan sen takia, kun ei tullut kummempia eväitä otettua mukaan ja ei jaksaisi raahautua mihinkään syömään tai ostamaan syömistä. Mars matkaan, takapuoli ylös työtuolista jne.

Joku aika sitten napsasin ja kopsasin jostain tänne työpaikalla tapahtuvan liikunnan listaa ja ideoita siitä, miten päivän aikana voisi liikkua enemmän. Olen ihan oikeasti ottanut siitä opikseni ja valitsen nyt asiat niin, että askelia tulee päivän mittaan enemmän. En joka päivä kuskaa askelmittaria mukanani, mutta tiedän kyllä milloin 10 000 askelta tulee helpostikin täyteen. Se tulee jo siitäkin täyteen, että tekee koiran kanssa ihan suht normaalin lenkin aamulla ja illalla ja päivän aikaan kävelee vaikkapa kerran toisen tehtaan puolelle tai muuten jonkin hieman pidemmän kierroksen. Kätevää.

Mutta, syömään siis ja riittävästi sitä ruokaa.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Omenaa ja zeroa”

  1. Slasher- says:

    Joo kyl se keho ehkä tarvii hieman muutakin kuin sen omenan päivässä :) Hyvä on tosiaan lisätä liikuntaa jos haluu vähän painoa pudottaa ja kuntoaan kasvattaa. Itse oon alkanu kans nyt käymään lenkillä ja ois tarkotus saada 100 punnerrusta tässä lähiaikoina! Katotaan miten meikän käy! Tsemppiä omiin projekteihisi!

  2. Outi says:

    Slasher- kuten poppoon blogissakin, niin täälläkin poistin linkkisi. Kiitos ei sellaista mainontaa blogikommenttien varjolla.

Leave a Reply

See also: