Joogaa kaiken vastapainoksi

Tulipa hyvä olotila. Avasin vasta nyt Jooga dvd:n paketin, vaikka ostin sen jo Helsingissä juhannusviikolla käydessäni. Tein ohjelman eli 45 minuutin joogan läpi ja hienosti muistui mieleen monet asiat Core bodyharmony tunneilta. Tätä minä olen kaivannut sellaiseksi erilaiseksi vastapainoksi kaikelle vauhdikkaalle menolle.

Kylläpä tuntuu suoraryhtiseltä ja erityisesti keskivartalossa on selvästi napakka tunne. Tuo dvd piti sisällään suurelta osin tuttua asiaa ja sellaista, mitä siis jo osasi. Jos ohjelman tekisi pari kertaa dvd:n avulla läpi, niin voisi melkein tehdä sen ilman ohjeistusta. Ei sillä, kyllä siinä tekemistä riittää, koska monet liikkeistä vaatii melkoista venymistä, tasapainoa ja voimaakin. Lankkuakin se sisältää.

Oikeastaan aika kiva kokonaisuus ja varsinkin, kun jälkiolotila on aivan mainio. :)

Vähän poikiani nauratti, kun näkivät sen ainoan liikkeen mihin en pystynyt. Ei saisi tulla naurattamaan kesken kaiken rauhoittumisen ja tasapainoilun… :D

ps: Kävin lukemassa Lindan mietintää liikunnan ilon etsimisestä. Minulle iso osa ilon säilymistä on se, että teen niin monenlaista ja eri tyyppistä juttua. Tottakai zumba ja nyt juoksemisen harjoittelu ja pyöräily myös ovat ehkä se isoin asia, mutta hingun myös jotain tällaista rauhallista ja lihaskuntojutuillekin on oma aikansa. Tai mikä aika, eihän se aika meinaa kaikkeen riittää. Mutta siis monipuolisuuttakin tarvitaan, vaikka kaikki pohjimmiltaan kulkeekin zumban voimalla.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: