Hyötyliikuntaa ja aamujoogaa

Yllätin itseni eilen. :) Alkoi karkkihammasta kolottaa kauheasti ja aika paljon edellisillan kesäjuhlien takia. Annoin lopulta itselleni luvan lähteä kioskille hakemaan lukemista ja vähän karkkiakin – kunhan lähden polkupyörällä. Niinpä silpaisin pienen 5 km pyörälenkin ja siinä välissä pysähdyin kioskille. Hei pyörällähän voi oikeasti hoidella vaikka kaupassa piipahduksen! Se on jotenkin unohtunut, vaikka lapsenahan se oli ihan arkipäivää… Mutta tapansa voi aina parantaa.

Itse asiassa kävi niin hauskasti, että R-kioskeilla on heinäkuun ajan lehtietu, että jos ostaa lukemista sunnuntaina, niin saa valita lehden kaupan päälle. Kiva yllätys. Se ilmainen lehti on toki vähän “vanhentunut”, mutta mielelläni poimit Fit lehden korista. Pitääkin jossain välissä vähän höpista parista jutuista, joita lueskelin ja jotka laittoi taas ajatuksia liikkeelle.

Otin äsken itselleni aivan oman aamuhetken ja joogasin. Aamujooga on ihanaa. 45 minuuttia venymistä, vanumista, tasapainoa ja lihaskuntoa myös ja onpa mainio tunne. Ryhtikin on heti aamusta aivan uudessa uskossa. Suosittelen!

Ja hei, ihania kommentteja tuossa “Miten voin parantaa hyvinvointia” jutun perässä. Kannattaa lukea niitä, koska siellä on paljon enemmän ajatusta kuin mitä minä vain olen höpissyt.

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: