Zumba salivuoro varmistui :)

Zumba elokuun 4. tai 11. lähtien Kylkkälän kylätalo Tervajoki klo 19-20 :)

Piti oikein soittaa ja kysellä, että eikö niistä salivuoroja ole vielä jaettu, kun kylätalon salivuorojen kohdalta löytyi aina vaan vain edellisvuoden tiedot. Minun vuorossani keskiviikkoisin ei ole epäselvyyksiä eli nyt se sitten on totta. Aloituspäivämäärä tulee sen mukaan, että missä vaiheessa sali on syksykunnossa jonkun suuremman siivousurakan jälkeen, mutta senkin saan tietää tänään tai huomenna.

Let’s zumba! Hei minulla on tosi kiva olotila tästä. :)

ps: Yksi juttu alkoi hihityttämään. Mun kunto kestää tämän! Ei mitään ongelmaa vetää tunnin zumbaa täysillä ja vielä puhuakin siinä seassa. Monipuolinen liikkuminen kannattaa. Illalla muuten juoksen jo 35 min putkeen. ;)

Niin ja Mika eli personal trainerini heitti tällaista: “Jalasjärven ympärijuoksu kuulostaa hyvältä, ja juuri sopivalta tässä vaiheessa urheilu-uraasi! Uskon, että silloin pystyt juoksemaan koko matkan kävelemättä lainkaan!”

Okei, siis minä en ehkä itse usko, että selviän kävelemättä, mutta onhan se motivoivaa, kun Mika noin sanoo. :)

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Zumba salivuoro varmistui :)”

 1. Sara says:

  Hei!

  Törmäsin sattumalta blogiisi ja mielenkiinnolla luin kaikki Zumba-juttusi pitkältä ajalta. Olen itse ohjannut ryhmäliikuntaa 13 vuotta ja nyt Zumbaa myös tämän vuoden alusta. Upeaa lukea kuinka tämä laji on saanut sinut innostumaan liikunnasta ja hyvinvoinnista yleensä! Tiedä mitä uusia uria Zumba aukaisee sinulle :)

  Olen tosiaan ohjannut hyvin paljon erilaista kuntoliikuntaa ja tanssitunteja, mutta Zumba on kyllä räjäyttänyt pankin! Millään muulla tunnilla en ole saanut niin paljon hyvää palautetta, uskollisia asiakkaita ja energiaa sekä itselle että asiakkaille. Toivon oikein hyvää alkua Zumba-ohjaajan urallesi ja muista olla armollinen itsellesi; me ohjaajat saatetaan olla ylikriittisiä itsemme suhteen ;)

 2. Outi says:

  Sara, kiva että törmäsit blogiini.

  Zumba on tosiaan avaamassa melkoisia uusia ovia ja saa nähdä, jos olisi kristallipallo, niin katsoisin takuulla siihen nähdäkseni mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Juuri nyt itsekriittisyys nostaa jo kovasti päätään erityisesti sen takia, että kuulin, että samalle paikkakunnalle tulee toinenkin pitämään zumba tunteja. Oikeastaan nyt ei ole mitään muuta mahdollisuutta edetä kuin se ainoa oikea. Minä rakastan zumbaa ja sen rakkauden takia haluan myös ohjata. Toivottavasti se lähtökohtaa kantaa eteenpäin. :)

 3. Sara says:

  Oikealla tiellä olet Outi :) Kun muistaa, että aina löytyy parempia ohjaajia, aina tulee mokailultua eikä tässä ammatissa ole koskaan valmis niin hyvä tulee ;) Sitten voi keskittyä siihen olennaiseen eli Zumban ilon välittämiseen! Love, peace, zumba :)

 4. Outi says:

  Ja erilaisia ohjaajia erityisesti. Tässä tapauksessa kyseinen ohjaaja on sellainen, jonka tunnilla olen kyllä zumbapuutostaudista selvitäkseni käynyt, mutta “esikuvani” ovat takuulla muualla.

  On se jännää, ohjaaminen erityisesti. Onneksi olen voinut sitä jo tässä kesän mittaan harjoitella, ettei mene kylmiltään. :)

Leave a Reply

See also: