Paljettipipolla lisää vauhtia

Joskus elämä vaatii pientä vitsiä ja omaa kivaa. Tänään törmäsin hassuun pieneen paljettipipoon, jossa kyllä on vähän liian aikaisin lumihiutaleita. Se ei ole kovin paksu, joten se on juuri sopiva aamu- ja iltalenkeille koiran kanssa. Se vitsi asiassa on, että päässä ei ole mikä tahansa myssy vaan hieman liian “hieno”, jonka kimalteelle saan hihitellä. Hyvä mieli on monessa asiassa niin hieno motivaattori, että kävelylenkkien lisäpiristeestä kannatti ehdottomasti muutama euro maksaa. :)

Ostin tänään muutakin itselleni. Kun lasten ulkovaatteita hankkii kalliin kasan, niin sinne vaateröykkiön uumeniin uppoaa helposti jotain pientä omaa kivaakin. Erityinen hienompi kiva oli tällä kerralla aivan uskomattoman pehmoinen huivi, jota yritin itse jo kuvata kaulassani erittäin huonolla menestyksellä. Miten ihmeessä muotibloggaajat siinä onnistuu? Huivi on joka tapauksessa lähes valkoinen, pehmoinen, lämpöinen ja juuri sopiva siihen, että tarkenen käyttää vielä hetken persikan väristä mokkanahkaista takkiani. :) Siis sitä, joka ei vielä mene kiinni, mutta keväällä menee varmasti. ;)

Did you like this? Share it:

3 Responses to “Paljettipipolla lisää vauhtia”

  1. lasek says:

    On kyllä hienosti koristeltu pipo:)

  2. Teea says:

    Haa, voisi kans ostaa tollasen “motivaattoripipon” =) Ei vaan, tarvisin ihan oikeesti uuden lenkkipipon, koska eilenkin illalla lenkillä oli jo liian kylmä, ettei lippiksellä oikein meinannut tarjeta. Edellinen lenkkipipo on niin kulahtanut kovan lenkkeilyn seurauksena, että ehdottomasti siis pitää saada uusi =)

  3. Outi says:

    Ei lippiksellä tarkene enää alkuunkaan! Minulla ainakin auttaa huomattavasti, kun on sopivan ohut pipo, jolla saa hiusmopin aseteltua pysymään hyvin korvien päällä. :) Ja kyllä ehdottomasti uusi pipo on ansaittua, kun ahkerasti liikutaan. :)

Leave a Reply

See also: