Ääneseudun pyöräily

Minua houkutellaan mukaan Ääneseudun pyöräilyyn 21.8. Tai itsehän minä sen taisin jostain aikaa sitten jo kaivella esille ja nyt vaan tulin muistutetuksi. :)

Reitit olisivat 101 km (HUI), 64 km (Glup) ja 30 km. Tuo 30 km menisi kotimaisemissa helposti ilman mitään jännittämistä, mutta Äänekosken seudulla tähän meidän maisemaan saa lisätä ne mäet. Hmm. Jos tuo olisi täällä päin, niin saattaisin olla niin hurja, että lähtisin ajamaan tuota keskimmäistä matkaa. Siis jos osallistuisin. Ääneseudun pyöräilyyn pitäisi ilmottautua 18.8. mennessä, että siihen asti voi asiaa miettiä.

Olisikohan siinä ideaa lähteä viemään pyörää Äänekoskelle asti? Ja kehtaisiko sitten ajaa sen perhelenkin nimellä kulkevan lyhimmän lenkin. :) Se yli 60 km mäkimaastossa veisi näissä olosuhteissa todennäköisesti hengen!

On se vaan kumma, kun nämä kaikki erilaiset tapahtumat nyt kiehtoo ja kutkuttaa ihan kamalasti…

Mutta nyt, matkaan kohti Äänekoskea ihan muuten vaan. :)

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Ääneseudun pyöräily”

  1. Pinkki Pingu says:

    Pyöräily on kivaa ja chilliä etenkin jos on kunnon pyörä alla. :) Minäpä siis suosittelen. Reittivaihtoehdotkin vaikuttaa aika mielekkäiltä ja jos säätkin suosivat niin mikä ettei.

  2. Outi says:

    Saa nähdä. Tänään on kävelty näissä Äänekosken mäissä ja on se vähän arveluttavaa ajatella täällä pyöräilyä ja heti jossain tapahtumassa. :)

Leave a Reply

See also: