Pilatesta, zumbaa, toningia, bodybalancea,…!

Jestas. Jestas. Että hymyilyttää. Testaan parin päivän aikana niin tehokkaasti Äänekosken liikuntamahdollisuuden kuin se nyt on mitenkään mahdollista. Tänään tehtiin ihan sairas ;) kävelylenkki loputtoman pitkiä mäkiä kiipeillen. Kyse oli pisimmästä pururatalenkistä ja niin päin kulkien, että kaikki mäet käytettiin hyödyksi. Kyllä tuntuu takareisissä ja nilkan sivulta alkoi jo tuntumaan siltä, että oli jo pakko venytellä. Venyttely rules ja lenkit jatkuu! Tänään ei ehkä jaksa enää pitkää lenkkiä (koirakaan), joten lenkkeily jatkukoon sitten huomenissa. Ja ei kun kahvakuulailua tänä iltana vielä kokeiluun.

Kahvakuulailuun pyydän mallia ystävältäni, joka on harrastanut sitä jonkin aikaa. Kahvakuulatunnille en varmaan ehdi tällä reissulla, mutta otin oman kahvakuulani matkaan, että päästään yhdessä kuulailemaan. :)

Ja huomenna sitten on vuorossa elämäni ensimmäinen Pilates! Oi, tätä olen salaisesti haaveillut jo pitkään. Saa nähdä miltä se tuntuu, vaikka tietysti tuntuu hyvältä. Onnetonta vaan, jos nyt iskee Pilateshimotus… Mutta jos se kotijoogailu vielä toistaiseksi riittäisi. Tai voisihan sitä huomenna ostaa Jyväskylästä Pilates videon. Hmm. Niin, koska Jyväskylään on pakko mennä hakemaan – zumbakenkiä. Olin päättänyt ostaa ennen elokuuta uuden aerobic tanssikengät tms ja koska nyt tuli tilaisuus zumbailuun, niin oikea ostohetki on huomenna. (montako hymiötä kehtaa laittaa samaan postaukseen)

Niin se zumba. Ylihuomenna on zumba ja sen perään vielä toning ja vieläpä sellaisen ohjaajan tunnit, jota olen kuullut kehuttavan. Kyseessä on Patty Toledo Ääneseudun Kuntokeskuksessa. Kyllähän lomalainen voi osallistua aamutunneille! Ja sitten vielä iltatunnille bodybalanceen. Poskiakin ihan hehkututtaa tämä vasta tajuttu mahdollisuus. Minusta tuntuu jo nyt, että alan käymään Ääneseudun Kuntokeskuksessa aina, kun siihen löytyy tilaisuus.

Niin ja hitsi, ylihuomenna olisi muuten BodyCombat ja keskiviikkona BodyAttack jne. Oi voi, koskas sitä pitikään kotiin päin suunnistaa. :D

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Pilatesta, zumbaa, toningia, bodybalancea,…!”

 1. Tiia says:

  Käypä ihmeessä testaa combattia jos ehdit! Tai miksei attackiakin. :)

 2. Outi says:

  Saattaa jäädä molemmat käymättä, mutta jos ei tällä kertaa, niin seuraavalla täällä käynnillä ehdottomasti. :)

 3. Piivi says:

  Se Pilates kuulostaa todella hyvältä , ainakin minä kaikkine lihasjumineni voisin saada siitä jotain irti… Nytkin hartiat niin piukkana että hierojaa hirvittää…

 4. Keiju says:

  Onnea 4 km lenkistä! Uskomattoman upea suoritus ja mitä hurjia suunnitelmia. Mun isovanhemmat muuten asuu Jalasjärvellä! Hyvältä näyttää nuo sun uudet vaatteet, voi tuota sporttisuutta… :)

 5. Zi says:

  Toivottavasti löydät hyvän Pilates -dvd:n. (Niitä on erilaisia.) Omaani en ollut kovin tyytyväinen. (Olen harrastanut pilatesta sekä kuntokeskuksessa että nyt muutaman vuoden pienryhmässä, kesätauko menosssa). Jooga -dvd:t ovat olleet hyviä zumban ja salin seassa; ostin nyt haastavammankin laatikonpohjalöydöstä innostuttuani:)

 6. Outi says:

  Pilates oli pahus vieköön peruttu eiliseltä. Olen siis edelleen vailla valloittavaa pilates kokemusta, mutta enköhän tästä selviä, koska tänään sain yhden mainioimmista zumba kokemuksista ikinä. Pakko kehua, että Patti Toledo on loistava ohjaaja!

  Hitsiläinen, ehtisinköhän tässä välissä kirjoittaa vähän pidemmästi juttua…

Leave a Reply

See also: