Zumba by Patty Toledo

First I just have to thank Patty Toledo for one of the best zumba classes I have attended. It was fun, fast, easy to follow, right kind of challenging and extremely sweaty, just the best zumba. :) Okey, I may have been in the best zumba mood to start with, but I know there are great zumba classes and every other kind of classes. It’s really great to go to these different classes and see what the zumba really means. It is about so different styles to have fun, fun and more fun. :)

I am so happy that my friend told me to go to Patty’s zumba class. :)

And I noticed that I have become much better in zumba. It doesn’t matter who the instructor is or what kind of choreography it is because I can take so much of it anyway. I can hear the music in so different way than before doing choreographys myself. Oh how much I just love zumba!

Perhaps I switch to finnish now, but this made me think if I shoud start to write here also in english. Does anyone mind if I do so?

Ihan loistava zumba päivä ja myös melkoisen hämmentävä, koska sain puhelun, joka on aiheuttanut todella todella hankalan tilanteen omien zumban ohjaamisieni suhteen. Pitäisikö sittenkin langeta houkutteluun ja alkaa pitämään useampaa tuntia ja aivan yllättävää kautta. Voi jestas. Huomenna pitäisi tietää ja nyt on pää PYÖRÄLLÄ.

Ja hitsiläinen, kuinka minä aamupäivällä zumbasinkin kuin viimeistä päivää. :) Hiki oli niin, että paidastakin olisi voinut vääntää varmaan litran. Että zumba osaakin olla mahtavaa. :)

Mutta hei, nyt uimaan. Äänekoskella on noin 31 astetta lämmintä. HUH! Pakko testata Combat sun muut joku toinen kerta, koska täällä tosiaan on liian kuuma tehdä yhtään mitään.

Did you like this? Share it:

8 Responses to “Zumba by Patty Toledo”

 1. Mari says:

  Vau, kannattaa harkita vakavasti sitä ohjaamista jos siihen kerta tarjoutuu mahdollisuus :) !

  Ja kirjoittele vaan englanniksi (mutta ei ihan kaikkea, jooko :D ), saa samalla itsekin lontoonkielen harjoitusta kun niin vähän tulee kieltä missään käytettyä ;) .

 2. Taina says:

  Lämmintä nyt on riittänyt tosi mukavasti ja se on välillä tehnyt liikkumisen haastavaksi, mutta liikunta säässä kuin säässä on mukavaa =)
  Salilla on tullut käytyä ahkerasti ja siellä onkin mukavan viileä ilma ollut treenata ja ihana on ollut käydä uimassa luonnon vesissä. Ja vihdoin ja viimein tässä kesän aikana pääsin kokeilemaan zumbaakin, oli oikein mukava kokemus!

  Huomasin, että olit saanut oman salivuoron zumbaa varten ja vielä oli tullut tarjouskin ohjaamisesta. Onneksi olkoon!

  Nykyään zumba tuntuu olevan niin kuuma sana ja valitettavasti kirjo siinä onkin valitettavan laaja. Arvostan itse ohjaajassa (zumba, miksei muidenkin lajien) sitä, että hän on monipuolisesti harrastanut liikuntaa pidemmän aikaa eri lajien muodossa, osaa kannustaa ohjattavia sekä tietää miten mukaansa tempaava tunti rakennetaan.

  Katsoin nuo sun tekemät zumbavideot ihan hauskoja ne olivat. Välillä vain hieman töksähtelevää koreografiaa, mutta olivathan nuo sinun ensimmäisiä videoita ja omia koreografioita. En nyt ihan noiden pohjalta sanoisi, että olet valmis ohjaakaksi. Tutuille on helppo pitää vaikka mitä ohjelmaa ja ohjata heitä. Mutta entäs kun on ihan vieraita ja he saattavat ilmaista tyytymättömyytensä… niihän sinäkin olet tehnyt ainakin postauksien mukaan =) Toki palautetta pitää aina antaa ja saada, ilma sitä ei voi tapahtua kehitystä. Tämänkin on nyt sitä palautetta =)

  Eihän se yksi viikonloppu valmista ohjaajaa tee… välillä vain näyttää siltä, että viikonlopun jälkeen ollaan valmiita ohjaajia ja voidaan tehdä mitä vain. Monesta blogista ja keskustelupalstalla tähän on törmännyt.

  Tsemppiä tulevaisuuteen ja muista pitää jalat maassa =)

  -Taina

 3. Outi says:

  Mari, juu, ei ainakaan kaikkea. :) Ja vastasin itse asiassa tänään myöntävästi mitä kummallisimpaan zumba houkutteluun. Pitää sitä vähän maistella ensin itsekseen ja kirjoittelen pian asiasta lisää. En kyllä vieläkään tiedä, että itkisinkö vai nauraisinko siitä, että mihin liemeen nyt itseni laitoin. :)

 4. Pinkki Pingu says:

  Onnea uusiin haasteisiin aka. “liemeen” Outi!!
  Eipä taida käydä siulla ainakaan aika pitkäksi. :)

 5. Patty Toledo says:

  Hi!
  Thanks for the compliments! I’m really happy you have enjoyed it and I hope we can meet someday soon.
  I wish you all the success in the world with your classes and let’s Zumba! :)
  Cheers and thanks again.

 6. Outi says:

  Hello Patty,

  I think that we will meet soon, because I will take the opportunity to come and zumba with you when I came next time to Äänekoski. I noticed that you have classes also in Jyväskylä and almost every day somewhere. Also it would be great to come to brasilian rhythms. :)

 7. Patty Toledo says:

  Hi! I needed to ask you something, please contact me if you can. Thanks again! Yours Patty

 8. Outi says:

  Hi Patty! I will send you email. :)

Leave a Reply

See also: