Tuuletusta

Ulkona tuulee ja on pilvistä ja on aivan ihanaa siis! Koiran kanssa aamulenkillä oli pakko ottaa juoksuaskelia silkasta tuulettumisen riemusta. Tänään on päästävä lenkille ja tänään on selvästi oikea päivä zumbata. Mä tahtoo veivaa veivaa,… Mutta ensin täytyy pyörähtää perheen kerä Power Parkissa, joka muuten on Suomen siistein huvipuisto. Minun mielestäni. :)

Ai niin ja siis tuo ylin kahvakuulavideo on aivan loistava. Jos vaan saa käden oikein ja kuulan pysymään juuri kohdallaan, niin se nousee todella kevyesti. Harjottelin sittenkin sillä suuremmalla kuulalla ja totesin, että 7,5 kg ei ole todellakaan liikaa.

Oikein ihanaa tuulista ja viileämpää riemukasta lauantaita kaikille!

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Tuuletusta”

 1. Arvaa, minäkin riemuitsin ihan samasta asiasta ja en malta odottaa huomisaamua kun pääsee koiran kanssa pitkälle kävelylenkille. Ei haittaa vaikka tulisi vettä niskaan, se vain virkistää – toisin kuin painostava helle.

  Onnea kahvakuulailuun, se on mahtipallero :D

 2. Outi says:

  Mahtipallero, hyvä nimitys. :)

  Minä lähden lenkille nyt ja ihanaan tihkusateeseen. Päivä on ollut viileä, mutta suorastaan riemukas, kun huvipuistossakin lähinnä oli iloinen sateesta. Hassua.

 3. Linda says:

  Muistaakseni kommentoinkin sulle, että kerran oon käyny ohjatulla kahvakuula tunnilla. Siellä ohjaaja sano heti tunnin aluksi, että kaikki ottaa vähintään 8kg kuulat. Ei se mustakaan liikaa ollut. Kuulemma liian pienellä kuulalla tekee helpommin liikkeet väärin ja voi loukata itseänsä.

 4. Outi says:

  Ainakin tuntuu siltä, että riittävän painavalla kuulalla on pakko miettiä, että miten tämä nousee. Kevyen voisi vaan heilauttaa.

Leave a Reply

See also: