Zumba viikonloppu

Hannele Kaperi heitti blogiin vinkin, että zumbaamaan pääsee myös Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Minähän menin heti kurkkimaan, että mitä zumbailutietoja sieltä löytyy ja törmäsin melkoiseen houkutukseen.

Ajatelkaapa koko viikonloppua zumban merkeissä! Klikkaa tuota alla olevaa ilmoitusta, niin pääset sinne sen alkuperäiselle sivulle.

Voi että. Voisiko noin itsekäs olla ja jättää perheen koko viikonlopuksi?

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Zumba viikonloppu”

 1. Teea says:

  Oisko vähän mahtavaa? No OLIS!!!!

 2. Outi says:

  Kyllä minä voisin maksaa tuon verran. Kyse on enemmän vaan siitä, että kehtaako jättää kaiken koko viikonlopuksi taakseen.

 3. Teea says:

  Sepä…ei taida onnistua ainakaan nyt syksyllä =( Toivottavasti olis keväällä samanlainen viikonloppu…sinne vois sitten mennä, vois lähtee vaikka koko perheen kera, koska Vierumäellä on tekemistä kaikille.

 4. Outi says:

  Joskus, jonain päivänä vielä. Mutta ei tällä kertaa. Harmittavaa!

 5. Keiju says:

  Voi ei! Zumba-viikonloppu olisi ihana. Odottelen taas rahaa ovista ja ikkunoista, aarrekartta kun on jo tossa odottamassa kehystä. Ei toi ole kallis kun on RUOKAILUT ja majoituskin. Menee varmaan äkkiä täyteen… harmi. Ihana toi paljettipipo!

 6. Outi says:

  Kyllä paljettipipo oli taas äsken paikallaan, kun oli jo useampi aste pakkasta. Koira nautti ja kyllä emäntäkin, kun oli kunnolla vaatetta päällä. :)

  Mutta kyllä tosiaan tuo viikonloppu olisi niin houkutteleva…

Leave a Reply

See also: