Kukka Laakso ja kahvakuula

Tämän päivän nimi tai sana on Kukka Laakso. Tai tietysti siis päivän sana on myös kahvakuula, mutta Kukan käsissä kahvakuulat näyttävät takuulla paljon kevyemmiltä, kukkaisemmilta kuin mitenkään muuten. :)

On siis Kurikan kahvakuulakurssin aamu ja minä mietin, että “ai niin, Kurikassa kyllä, mutta missä siellä…” :D On vissiin ollut vähän liian vauhdikas vikko, kun olen tosiaan lähdössä kurssille jonka tarkempaa järjestämispaikkakaan en tiedä. No, kysyvä ei tieltä eksy ja niin edelleen. Onneksi Kurikka on kohtuullisen tuttu paikka tai ei aivan tuntematonkaan, koska siellä tuli josku kuljettua töissäkin pieni pätkä. Eli jos se on monitoimihallilla, niin osaan sinne jo nyt suoraan ilman kummempia miettimisiä.

Kukka Laakso on tosiaan kahvakuulaurheilun maailmanmestari vuodelta 2009 ja kulkee ohjaamassa ja opastamassa kahvakuulailua ympäri Suomea. Vaudikasta blogikirjoittelua ja enemmän tietoa löytyy Kukan Next Monday by Kukka Laakso -blogista.

Minä siis pakkaan itseni ja keltaisen 8 kg:n kahvakuulani aamupäivällä autoon ja hurautan hurahtamaan yhtä pahasti kuin ikinä zumbaan on voinut hurahtaa. :D Sanotaan, että edellytykset on nyt ainakin olemassa. Harmittaa vähän, kun tämä viikko on ollut monella tapaa tiukka (onneksi sain miehen reissuiltaan taas kotiin!) ja ei ole paljon kahvakuulallekaan liiennyt aikaa. Ehdottomasti muuten täytyy muistaa ottaa ranteisiin ne mustat froteiset “hikinauhat” mukaan. Tuli juuri mieleeni.

Otan kameran mukaan ja kysyn kyllä Kukalta ajatuksen jos toisenkin eli eiköhän tänne jotain kurssin jälkeen ilmesty. Siis sitten kun taas kykenen. Neljän tunnin kahvakuulakurssi ei tietenkään voi olla kahvakuulan yhtämittaista nostamista, mutta takuulla se tulee olemaan riittävän rankkaakin.

Tsau! Nähdään taas. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: