24 foorumi

(Edit: Näyttää siltä, että rekisteröityessä ei lähde vahvistusviestiä sähköpostiin? Mutta pähkäilen ja eiköhän siis rekisteröityminen jossain vaiheessa onnistu, jos ei vielä…)

Syteen tai saveen, mutta nyt kun ei voi liikkua eikä tehdä paljon mitään, niin voi vaikka päivittää wordpressia ja kokeilla foorumin perustamista blogin yhteyteen. :) Eli nyt tuossa sivulistassa ylhäällä on jo linkki 24 foorumi, mutta sen nimi saattaa muuttua ja siihen pyydän teidän apua.

Mikä olisi sopiva nimi keskustelupaikalle?

Vielä se ei toimi täysin fiksusti ja filmaattisesti, mutta rekisteröityminen saattaa jo onnistua. Olisi kiva, jos joku kertoisi, että toimiiko oikeasti. :D

(Edit: Tämä sentään korjaantui. :) ) Foorumi on vielä “kapea”, mutta se tulee olemaan “leveä” eli paremmin käytettävissä, kunhan saan kieli keskellä suuta vähän väsättyä omaa templatea foorumille. Onneksi sain jo hyvät ohjeet miten se tehdään, mutta silti, jännitystä on aina ilmassa, kun vähän epävakaa koodailija ryhtyy työhön.

Laitoin foorumiin jonkin verran foorumiotsakkeita, mutta niitä muutetaan sitten sitä mukaa, jos foorumi tuntuu kivalta jutulta ja sinne kaivataan jotain muuta. Minulla on välillä ollut sellainen harmitteleva olo, että jotkut oikein pitkät ja mahtavat keskustelut on häipyneet historian syövereihin ja niiden asioita pitää yrittää searchilla etsiä. Kyllähän se toimii, mutta jos tuonne foorumille saisi nostettua niitä asioita näkyviin Ja Ehdottomasti Asioita Mitä Teillä On Mielessä. Siis jos on mielessä ja halua näpytellä. :)

Kuvien lisääminen ei muuten toimi ainakaan vielä niin, että ne ladattaisiin foorumille. En ole varma toimiiko se ikinä niin, mutta linkitys jossain muualla sijaitseviin kuviin tietysti toimii. Eli esim. saatan itse ottaa näkyviin jonkun kuvan photobucketista tai muusta kuvasäilytyksestä.

Ja paljon paljon on viilailtavaa jo tiedossa olevien asioiden lisäksi, mutta katsotaan mitä tästä syntyy. Hyvällä tuurilla jotain kivaa.

Ja nyt on sana vapaa. Onko foorumi alytön juttu? Pääseekö sinne edes sisään ja mikä tosiaan pistetään juttunurkan nimeksi?

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: