Tavoitteet tarkentuu

Menen pian uudestaan kuntotestiin. Saattaa olla, että ei vielä ensi viikolla, jos tämä sairaus jatkuu, mutta hyvin pian. Siinä yhteydessä näkyy totaalisesti mitä on jo saavuttanut kuntomielessä ja on samalla hyvä asettaa tarkemmat tavoitteet sille, että mihin minä meinaan olla menossa. :)

Tarkistin juuri, että kävin ensimmäisessä kuntotestissäni huhtikuun 1. päivänä. Aika upea juttu, että se tuli silloin tehtyä! Nyt on jotain mihin verrata. Silloin tavoitteeksi asetettiin, että minä selviäisin hengissä zumba ohjaajakoulutuksesta toukokuun lopussa. :D Oli muuten konkreettinen tavoite. Sen jälkeen on vaan menty ja ihan selvästi täytyy tarkentaa personal trainer Mikan kanssa, että mitä juttua varten minä nyt iloisesti liikun ja siis miten.

Mietin tuolla heinäkuun lopulla jo vähän tulevia tavoitteita. Jalasjärven ympärijuoksu on onneksi ensi viikolla vasta sunnuntaina, enkä minä epäile yhtään, ettenkö ole ihan hyvässä kunnossa siinä vaiheessa. Ties vaikka pakollinen paikallaan pysyminen tekisi hyvää. Olenkohan muuten jo ihan liian ylimielinen sen 7 kilometrin helppoudesta… Voi olla. Ja tipautus maan pinnalle siinä suhteessa voisi olla paikallaan. Ja kuntotestin sekä Jalasjärven ympärijuoksun jälkeen pitää miettiä, että voisinko tavoitella jotain enemmän.

Toinen juttu mitä silloin mietin oli tietysti pitää iloisia zumba tunteja omaksi ja osallistujien iloksi. :) Se ei muutu mihinkään ja hymyilyttää pelkkänä ajatuksenakin. :)

Kolmantena oli toive oppia kahvakuulailemaan hyvin. Siinä on tavoite, jota nyt pitää miettiä pidemmälle. Itse asiassa ihan käsittämätön haave olisi osallistua johonkin girevoy sport tapahtumaan, siis nostamalla kuulaa. Hups. :D Okei, että kirjoitan tämä tähän, saattoi vaatia vähän kuumetta ja itsesuojelun puutetta, vai vaatiko sittenkään. Laji on vienyt minut mukanaan, eikä se ole niin ikäsidonnaista kuin kaikenlainen muu. Tavallaan olen huomannut, että muutamat asiat mitä olen harjoitellut – ovat olleen kuin suoraan kahvakuulailua varten.

Lajeihin tutustuminen oli myös mielessä ja on edelleen. Ehdottomasti!

Televisiossa soi Dido:

Kivaa liikuntapäivää kaikille teille, pitäkää hauskaa minunkin puolestani!

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: