Ikähuomio uusimmasta Fit lehdestä

Selaisin jo päällisin puolin mitä postilaatikkoon ilmestynyt Fit lehti on sisälleen syönyt ja jäin miettimään aika positiivisella mielellä sitä minkä ikäisiä ihmisiä jutuissa pyörii. 36, 29, 31, 28, 20, 28, 29 ja Radio Novan Jupe 38 nyt ainakin olivat ikiä, jotka lehdessä vilisivät. Haastatteluissa ei siis ole vain hyvin nuoria ihmisiä vaan ihan tavallisia aikuisia.

Ihan liian usein on käynyt niin, että liikunnasta puhuvassa lehdessä on vain paljon nuorempia. No, tottakai Fitin haastattelematkin ovat suurin osa harrastaneet pitkään liikuntaa, mutta eivät kaikki. Hei ehkä tässä ei tarvitsekaan tunte itseään vanhaksi! Hyvään kuntoon voi päästä minkä ikäisenä vaan päättää ja löytää liikkumisen ilon.

Täytyy lukea lehti paremmin vielä ajatuksella läpi, kunhan ajatukset pysyy kasassa. Siellä on ainakin aika hyvä liikuntakenkien vertailu – lähtien zumba kengistä. :)

Ja hei, olihan siellä mukana Kukkakin, kun kahvakuulailu nyt koko ajan esillä täällä blogissa!

Tuolta ne kisamallin kahvakuulat muuten näyttää. ;)

Did you like this? Share it:

10 Responses to “Ikähuomio uusimmasta Fit lehdestä”

 1. Luin kanssa jo Fitin päällisin puolin ja iski Kukan juttu silmään juurikin sinun blogisi takia. Kovassa kunnossa näyttää nainen olevan, huh.

 2. Outi says:

  Kovassa kunnossa, kyllä tosiaankin. :)

 3. Minna says:

  Itse lopetin Fitin tilauksen joskus viime vuonna, kun se tuntui olevan suunnattu reilusti nuoremmille eikä kaltaisilleni lähes viisikymppisille. ;) En vain enää saanut siitä irti mitään.

 4. Outi says:

  Minulle se tulee nyt hetken ja täytyy myöntää, että olen hiukan vanhempi kuin vanhin noista haastatelluista naisista, mutta silti tuli sellainen olotila, ettei tilanne ollut ihan katastrofi. :) Onko muuten olemassa jotain liikunnallista lehteä, joka todella on tehty aikuisille naisille?

 5. Ammi says:

  Minä olen tykännyt viime aikoina lukea Kunto & Terveys -lehteä (http://www.kuntolehti.com/main.php?id=185). En tiedä, kenelle se on suunnattu, mutta mielestäni jutut ovat monipuolisempia ja perusteellisempia kuin Fitissä, jossa ei tunnu olevan paljon luettavaa. Joulupukki antoi lahjaksi Fitin, pyydän että vaihtaa ensi jouluna tuohon toiseen :)

  Ai niin, toiseksi uusin Kunto & Terveys kirjoitti myös Kukasta ;)

 6. [...] siihen suuntaan ja sitä mieltä olen joka tapauksessa. Kissanpäiviä-blogista löytyi jo aiheesta asiaakin, ja varkaana menin ja pöllin kuvan sieltä. Saa [...]

 7. Kukka says:

  Heiii.. kuten tuossa jo tulee ilmi, lainasin kuvaa. Meilasin sulle muutens. :)

 8. Outi says:

  Kukka siellä, Kukka täällä. :) Ja tottakai saa lainata aina, kun jotain osuu lainattavaksi. :)

  Kunto&Terveyttä en ehkä ole lukenutkaan. Fit tulee nyt tosiaan pienen pätkän ja Sport tuli aikaisemmin pienen pätkän. Täytyy jatkaa tutkimusretkeä.

 9. Kirsi Keränen says:

  Fitissä ikähaarukka loppuu just tohon kolmevitoseen. Sport on paljon monipuolisempi. Kukka Laaksokin oli Sportissa esillä jo ajat sitten. Fitin jutut on aivan pintaraapaisuja.

 10. Outi says:

  Kukka Laakson Sportin juttu löytyy muuten just nyt näkyvistä Kukan blogista. :)

  http://kukkalaakso.com/2010/09/02/sportin-juttu/

Leave a Reply

See also: