24 blogi 1 vuotta!

Tänään on blogin ensimmäinen syntymäpäivä. :) Tasan vuosi sitten kirjoitin ensimmäisen postauksen ja ajattelin, että 24 viikossa tapahtuu mullistuksia. Niihin tavoitteisiini en päässyt, mutta olen päässyt jonnekin ihan muualle. :)

Äärettömän suuret kiitokset teille kaikille, jotka olette matkustaneet mukana, heittäneet kommenttia ja tsempanneet ja eläneet mukana niin zumbaohjaajakoulutuksen toteutumisessa kuin kaikessa muussakin. Olen äärimmäisen kiitollinen siitä, että täällä blogissa on ollut mahdollisuus löytää motivaatiota ja inspiraatiota hurjan hienoihin kokemuksiin. Elämä on tämän vuoden aikana muuttunut totaalisesti ja pelkästään parempaan.

Ja tämähän oli sitten vaan ensimmäinen vuosi. :) Kristallipalloa en omista, joten en tiedä missä vuoden kuluttua mennään…

Did you like this? Share it:

13 Responses to “24 blogi 1 vuotta!”

 1. Nelli says:

  Onnea 1-vuotiaalle!
  Bloggailu tuo tullessaan mukavia juttuja, ihania kuvia ja uusia tuttavuuksia, joista jokaisesta olen onnellinen.
  Pala sieltä toinen täältä ja näin saa vinkkiä itselle milloin mistäkin asiasta.
  Kiitos siitä kuuluu myös sinulle Outi!

 2. Outi says:

  Nelli, tosiaan bloggailu tuo kaikkea kivaa. Mukava on sinunkin blogissasi piipahdella. :)

 3. Zi says:

  Onnea! Minähän päädyin tänne alkuvuodesta mutkan kautta – niinhän se on muissakin asioissa. Kaikenlaista kivaa voi löytää, kun poikkeaa tutulta reitiltä;)

 4. Flikka says:

  Onnea 1-vuotiaalle! Sehän elämässä on niin mielenkiintoista, kun ei ikinä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

 5. Outi says:

  Elämä olisi tosiaan tylsää, jos kaiken tulevan tietäisi. :)

 6. Tiia says:

  Onnea! :D Mä unohdin kokonaan kesäkuussa mun blogin synttärit, haha. Hirveän nopeasti kyllä mennyt aika!

 7. Outi says:

  Minäkään en varmaan olisi nyt huomannut, jos ei olisi näin paljon aikaa käsissä ja niin vähän tekemistä. Miten ihmeessä minä saan ajan kulumaan kuukauden, että pääsen lenkille ja joka paikkaan. Ai niin, tai siis joo, onhan nuo kotihommat, kunhan tässä vähän vielä toipuu… :)

 8. Päivikki says:

  Paljon onnea yksivuotiaalle! Me ollaankin aloitettu aikalailla samoihin aikoihin… Tosin minä aloitin muista syistä ensin tuon Posliinikukan ja huomasin sitten, että tarvin rinnalle liikuntablogin, kun kaikkia käsityöläisiä ei saa innostumaan juoksusta ;D
  Mutta kivoja kamuja ja syyrisydämistä porukkaa löytyy ja samanhenkiset löytävät pian toisensa. Mikäs sen mukavampaa kuin laaja ystävä piiri vaikka virtuaalisesti!
  Vielä tuohon aiempaan viitaten; jotta minäkin vietin viime marraskuussa pätkän sairaalaelämää, kun minut leikattiin :( ja huonekaverin kanssa synkkasi niin mukavasti, että viestittelemme vieläkin näin sähköisesti…

 9. Outi says:

  Mitenkähän se niin mahtaa olla, ettei kaikki käsityöihmiset juokse. :)

 10. Ammi says:

  Onnea yksivuotiaalle! Minä olen näköjään aloittanut oman blogini päivälleen vuosi sitten :) Ja en kyllä ole käsityöihminen enkä juoksija, mutta sulassa sovussa siellä on kaikki sekaisin ;)

 11. Outi says:

  Tosiaan sieltä sinun blogistahan löytyy ihanat vihreät koiranulkoilutuslapaset ja sukkia ja… Ja onpa meillä todella saman ikäiset blogit. Onnea sinullekin 1-vuotispäivänä. :)

 12. Taina says:

  Onnea! Blogisi on aina niin ihanan positiivinen. Kiva, että olet täällä blogimaailmassa!

 13. Outi says:

  Kiitos Taina. Sinun blogisi on aina niin hyvä herätys, kun sen otsikkona on omakin tavoitteeni. :)

Leave a Reply

See also: