Zumba vaatteet

Olin ennen sairastumista jo katsonut mitkä zumba vaatteet tilaisin. Voi pahus vaan, kun nyt katsoin uudestaan, niin juuri SE toppi oli tietysti loppunut, jonka ehdottomasti olisin halunnut.

Tuossa oli jotenkin kaikki paikallaan ja vaikka kuvioita on paljon, niin silti ne olisi olleet jotenkin hyvin. Nyt harmittaa aika tavalla. Onhan siellä zumba shopissa tietysti paljon muutakin. Tämän topin ostamisesta päätin jo paljon aikaisemmin. :)

Olisin nimittäin halunnut jo aikaisemmin vaaleanvihreän topin, mutta ne tavalliset tämän väriset topit meni hetkessä ja minä jäin nuolemaan näppejäni. Onneksi nyt voin ostaa tuotteita ohjaajana ja eiköhän minun pidä yksi ohjaajatoppi hommata. Näin olen itselleni uskotellut. :D

Eikö muuten olisi vitsikästä pukea zumba tunnille housujen sijaan hame? Heh, heh mikä näky se olisikaan.

Ja sitten vielä zumba tatuoinnit kehiin. :D Siinä jäisi se minun edesmennyt zumba tatuointini toiseksi.

Mutta takaisin zumba vaatehaaveisiin. Näitä housuja minä oikeasti mietin ja pyörittelen ajatuksissani. Jotenkin näyttää siltä, että voisivat olla aika kivat jalassa ja erilaiset. Ovat capri mittaiset ja olisivat olleet niin täydelliset tuon ensimmäisen kuvan topin kanssa. Ehkä sen topin loppuminen säästääkin kukkaroa…

Kyllähän näitä zumba vaatteita riittää ja mallit vaihtuu koko ajan. Ei ihme, että minäkin eksyn sinne zumbakaupan sivuille tuon tuosta. Pian kyllä on kyllä oikeasti tilauksen vuoro pelkän ihailun sijaan.

Did you like this? Share it:

8 Responses to “Zumba vaatteet”

 1. Mari says:

  Minä ostin elokuussa sieltä Zumba Tourin Mikkelin tapahtumasta tuommoisen topin mikä on ekassa kuvassa, väri vaan on harmaa, kanttaukset turkoosit ja painokuviot turkooseja ja limenvihreitä. Ihan kivan pirteä vaikka olisin halunnutkin jonkun vähän värikkäämmän yksilön :) . Mustan kanssa ei näkyisi kaikki mahamakkaratkaan niin selvästi kuin harmaan ;) . Ja nuo caprit oli tosi kivannäköiset livenä, molemmilla ohjaajilla oli tuollaiset jalassa ja niitä oli myynnissäkin. Tuo hame oliskin aika veikeä :D .

 2. Mari says:

  http://www.sports4fun.fi/index.php/zumbawear <- tuolla muuten on myös zumbavaatteita (niitähän tuntuu olevan aika monella ohjaajalla myynnissä mutta pitäisi melkein noutaa paikan päältä…).

 3. Taina says:

  Iloisen ja pirteän näköisiä vaatteita! Niistä suorastaan saa lisäintoa liikkumiseen!

 4. Outi says:

  Zumba vaatteita on tosiaan monilla ohjaajilla myynnissa. Minun ei vaan enää kannata ostaa kenenkään omista myynneistä vaan suorempaa reittiä. Tavallaan minäkin voisin siis ryhtyä myymään noita vaatteita, mutta ehkä en siihen hommaan ryhdy. Ainakaan tällä hetkellä ei ole aikomusta.
  Zumba vaatteilla on tosiaan vaihtia kasvattava vaikutus. Erikoisia vaatteita. ;)

 5. Mari says:

  Juu, niin ajattelinkin, että saat varmaan jostain halvemmalla :) . Mietin vaan että tuleeko tuolta ulkomailta tilatessa paljonkin postikuluja? Omat ulkomaantilaukset rajoittuu yhden dvd:n ostoon britti-Amazonista…

 6. Outi says:

  Tulee siihen vähän postikuluja, mutta tuotteet on sen verran edullisempia, että postikulut tulee aika pienelläkin tilauksella katettua.

 7. Minna says:

  Asiasta jonkin verran toiseen: mitä Zumbaohjaajakoulutus piti sisälläään?

 8. Outi says:

  Zumbaohjaajakoulutus eli ensimmäinen B1 koulutus pitää sisällään yleisimpien tanssien perusaskellukset ja sen miten niitä varioidaan. Se on tietysti tärkeä osa, mutta ehkä kaikkein tärkeintä on se, että opetellaan miten kappaleista tehdään aito zumbameininki. :) En oikein sitä sen kummemmin osaa sanoa, että mitä se pitää sisällään. Opetellaan zumbaohjaajalle välttämättömät jutut.

Leave a Reply

See also: