Arvonta ihon parhaaksi

Pidetään tätä blogin 1-vuotis arvontana ja kilpailuna ja koska ihon hyvinvointi on ollut mielessä viime aikoina, niin tottakai se pitää ottaa huomioon aiheena. Eli arvotaan aurinkoiselta syyslenkiltä palaavan ihon parhaaksi kolme yhdistelmäpakettia Doven visiblecare suihkusaippuaa, joka lupaa parempaa ihoa jo seitsemässä päivässä ja visible effects kosteusvoidetta, joka varmasti on tarpeen viimeistään sitten, kun talvi alkaa kuivattaa ihoa.  Yhdistelmäpaketissa on yhteensä ainakin 5 purkkia noita tuotteita 50-55 ml kokoisina. Sellainen purkki kulkee helposti mukana vaikka treenikassissa. Lisäksi palkintoon kuuluu itse valmistettu avaimenperä. :)

Kolme yhdistelmäpakettia arvotaan osallistujien kesken ja vähintään yhden lisäpaketin varaan jaettavaksi omakätisen omavaltaisesti jollekin blogissa kävijälle täysin omintakeisilla perustelulla, joita en vielä tiedä itsekään. ;)

Arvonnan säännöt:

1. Laita kommentiksi vinkki tai konsti, jolla iho voi hyvin ja jonka avulla ehkä liikuntakin maistuu paremmalta. Vinkki tai oma tapa voi olla tärkeä jokapäiväinen juttu tai jotain erikoisempaa ja se voi kohdistua mihin tahansa kohtaan pään ja varpaiden välille, koska ihohan on koko elimistön suurin elin ja koko ihon hyvinvointi on aivan äärettömän tärkeää kaiken hyvän olon kannalta.

2. Kerro oletko enemmän kissa- vai koiraihminen tai onko kenties molempi parempi. Avaimenperän aiheesta on siis kyse. Kerro myös mikä väri on mieleinen tai jos joku väri ei ehdottomasti käy. Väritoive saattaa toteutua, mutta sitä en lupaa ihan sataprosenttisesti.

3. Jos haluat itsellesi kaksi “arpaa” arvontaan, niin kerro tästä arvonnasta omassa blogissasi. Muista laittaa omaan kommenttiisi tieto siitä, jos otat käyttöön sen toisenkin arvan. :)

Arvonta on käynnissä sunnuntaille 12.9. ja sanotaanpa vaikka klo 15 asti ja voittajat kerron viimeistään silloin illalla. :) Minä siis laitan sitten sähköpostia voittajille ja kyselen niitä osoitteita…

Iloisia syyspäiviä kaikille!

Did you like this? Share it:

49 Responses to “Arvonta ihon parhaaksi”

 1. Mari says:

  1. Olen ihan luvattoman laiska huolehtimaan ihostani. Kaapissa on jos jonkinmoista rasvapurkkia ja purnukkaa, mutta se on olevinaan kauhean vaivalloista ottaa yksi niistä sieltä ja laittaa sitä voidetta edes jalkoihin (mulla on etenkin talvisaikaan jalkojen iho tosi kuiva, varpaista perskannikoihin asti). Niinpä vinkkini onkin, että huolehdi edes käsistäsi :D . Minulla on töissä oma käsirasvatuubi, samoin yöpöydällä, ja kassissa. Talvisaikaan, kun on tosi kuiva ilma, minulle tulee kynsien viereen pykimiä, ja ne on ihan pirun kipeitä. Kun vaan jaksaa ja muistaa rasvata käsiä useamman kerran päivässä niin se vähän auttaa siihen vaivaan.

  2. Tykkään sekä kissoista että koirista, ja kaikki värit on kivoja :) .

  3. Linkkivinkki lähtee omaan blogiin ;) .

 2. hajyliini says:

  1. Oih, mä tykkään suihkussa pestä vartalon ( tietty kasvot pois lukien) ihan oikealla harjalla ja sitten viimeistely niin kylmällä vedellä kun pystyy, niin ja vielä rasvaus. Todella pehmoinen iho tämän jälkeen =)
  2. On kissa ja koira, mutta ehkä enemmän kissoihin kallistuu.

 3. Veela says:

  Hii!
  1. Vauvaöljyä iholle ja löylyyn. Öljy imeytyy hyvin löylyssä, iho on pehmeä monta päivää! Ihon kuorinta onnistuu tarvittaessa kunnon varsiharjalla.
  2. Kissa, punainen tai musta, tai muu nätti väri :-D

 4. Ammi says:

  Jee, arvontaa! :)
  1. Minä myös olen aivan käsittämättömän laiska ihonhoitoasioissa. Kortisonivoide on se vinkki, jolla iho saadaan lopulta kuntoon, kun ensin ollaan laiminlyöty sen hoitamista viikkokausia :D
  2. Koiraihminen, ehdottomasti. Lempivärejä vihreä (oliivi ja lime, ei se perus metsä) sekä ehkä ruskea.
  3. Nuo avaimenperät näyttää kivoilta ja minä niin aioin voittaa sellaisen! :D Niinpä laskeskelin, että mahdollisuuteni ovat paremmat, jos en levitä tietoa arvonnasta eteenpäin. Vaikka jääkin se toinen arpalippu saamatta ;)

 5. Sirkkeli says:

  Olen laiskan tehokas huolehtimaan ihostani:) Eli tarkoittaa sitä, että hoidan kyllä mutta se täytyy olla simppeliä.
  Silmänympärysvoide sekä kosteusvoide ovat olkkarin pöydällä ja tv:tä katsellessa läästiin naamani. Sitä ennen olen kyllä jo käyttänyt kasvovettä ja seerumia.

  Kaikkein tärkein juttu on kuitenkin se (varsinkin jos meikkaa), että pesee naamansa sekä aamulla että illalla. Ei saippualla vaan nimenomaan siihen tarkoitetulla puhdistusaineella. Merkkejä ja tuotteita en kerro, koska en tiä mitä tykätään mainostamisesta:)

 6. Sirkkeli says:

  Ai jaa niin, kissa, värillä ei väliä. Kylläpäs olen sohlo.

 7. Nelli says:

  1. Kertaalleen jo käytetyt kahvinpurut sekoitettuna suihkugeeliin ja eiku hieromaan vartaloon, tulee muuten ihanan pehmeä iho.

  2. Rakastan yhtä ainutta koiraa, poikani Nuunaa, joka on niin sielukas että ymmärtää mun puheen, hih. Muita koiria kunnioitan ja vähän ehkä pelkäänkin. Ei kissoissakaan mitään vikaa ole.

 8. lasienkuli says:

  1. eipä oo ihonhoitoon mitään tiettyä ohjetta, mutta kuorin suihkugeelillä välillä ja muuten normipesu karhealla pesuliinalla. Sitten rasvaukset.
  käsien rasvausta harrastan paljon ja se on hyvä, koska punttisalilla kun käy ja painoja nostelee, niin kädet kuivuu ja saattaa tulla jopa rakkoja.

  2.oon enemmän koiraihminen, mutta kissat on kans ihania. valitettavasti oon kissoille allerginen, joten siskon ihanaakin ihanampi kissa ei voi kovin paljon huomiota multa saada. :D

  3. tottakai ilmotan omassa blogissani, vaikkakaan ei siittä kovin paljon hyötyä sinulle ole, mulle enemmänki. ;)

 9. lasienkuli says:

  niin ja siis lempparivärejä on punanen, musta ja pinkki. :)

 10. Helena says:

  Käytän suihkusaippuaa jossa on mukana kosteusvoidetta, ihoni on erittäin kuiva. Suihkun jälkeen rasvaa koko keholle.
  Kissat ovat lähellä sydäntä, kotonani majailee kaksi karvatassua.
  Vien mainoksen blogiini : )

 11. Outi says:

  Hei ihanaa, tänne on alkanut tulla omia vinkkejä! Minä olen myös tykästynyt siihen, että suihkusaippuassa on kosteuttava puolensa. Lisäksi otan joskus, kausittain päivittäin, oikein kunnon voiteluoperaation joka puolelle. Varsinkin laihtuessa kunnon vartalon voitelu tekee Hyvää. :)
  Kasvojen hoito on sitten ihan eri juttu ja minä vasta olen löytämässä ne oikeat tavat kasvojen hyvinvoinnille.

 12. Sammis says:

  Moikka!
  1. Mulla on hiukan nolo ihonkosteutusvinkki :) , mutta asiasta on mulle apua ja ehkä sitten muillekin. Käytän joka päivä nenävoidetta (tässä nyt mainostan Yliopistonapteekin Professorin nenävoidetta) siis sierainten sisälle päivittäin! Minulla on taipumusta kutiaviin sieraimiin, ja tämä tehoaa, ei kutita. Lisäksi tuntuu raikkaalta lenkillä juostessa, kun nenässä tuoksuu kevyesti mentolilta! :) Toinen vinkkini on perinteinen runsas veden juonti.
  2. Olen koiraihminen, ja pinkki on suosikkivärini :) .

 13. Anna says:

  Pari kuukautta sitten lopetin markettishampoiden käytön ja aloin pestä hiukseni munankeltuais-hunaja-kaneli-sekoituksella. Hiukset ovat pehmeät, hilse poissa eikä päänahka kutise enää.

  En osallistu arvontaan, mutta halusin jakaa syksyn kunniaksi hyväksi todetun keinon hoitaa hiuksia kanssalukijoiden kanssa.

  Raikasta syksyä,
  Anna

 14. Outi says:

  Kiitos Anna! Kaikki vinkit kannattaa jakaa ja tosiaan itse arvontaan ei tarvitse osallistua samalla kertaa. :)
  Ja Sammis ja muut, mikään vinkki ei ole nolo tms, koska kaikki mitkä auttaa hyvään oloon on oleellisia! Jotenkin minusta tuntuu, että kukaan meistä ei ole yksin, oli ihon ongelma tai hoidettava juttu mikä tahansa.

 15. Minun mielestäni paras ihonhoitovinkki ehdottomasti on puhtaus. Mielelläni syytän työtäni, kun päivittäin joudun meikkaamaan, mutta itse asiassa pystyisin varmasti työni hoitamaan meikkaamattakin, mutta turhamaisena mieluummin laittaudun, kun ihmisten kanssa tekemisissä olen. Ihon puhdistaminen siis nousee arvoonsa. Paljon urheilevana (ajattele, että nykyään voin sanoa näin :) ) atoopikkona tiedän myös, että hiki on ihoni pahin vihollinen! Viileä suihkuvesi ja lempeät pesuaineet taas ystäviäni :)

 16. ja voi tyhjäpäisyys!

  Koiriin se minulla kallistuu, mutta ei mitään ylitsemuiden väriä eikä kyllä inhokkiakaan! Värit on kivoja :)

  Ja toki voin arvonnastasi mainita blogissani, mutta niin kuin joku edelläkin epäili – siitä on enemmän hyötyä minulle kuin sinulle :)

 17. Iida says:

  Yksi mun ehdottomia suosikkeja on jojobaöljy. Rutikuivalle talvinaamalle sen teho ei välttämättä ihan riitä, mutta kesäisin en juuri muuta kosteutusta käytäkään. Toimii siis sekä kasvoilla että muuallakin kropassa, intiimialueita unohtamatta. Ja säännölliseen jalkojen kuorintaan yhdistettynä olen jopa onnistunut sulattelemaan kantapääkoppuroita sillä!

  Niin ja olen sitten henkeen ja vereen kissaihminen. :)

 18. Mitzy says:

  Minäkään en osallistu arvontaan, pyrin vähentämään kaiken sellaisen laittamista päälli- tai sisäpuolelleni, minkä tuoteselosteesta en ymmärrä puoliakaan. Vinkkini päästä varpaisiin on kookosöljy. On myös hyväksi sisäisesti käytettynä, vaikka en nyt juuri ihon kuntoon ole huomannut suoraa yhteyttä. Sitten se perinteinen riittävä veden juonti, joka täälläkin on jo mainittu, tuoreiden vihannesten syönti ja ulkoilu. Tällä yhdistelmällä ainakin omasta mielestäni (ja sehän riittää!) ihoni pysyy terveen näköisenä ja hyvän tuntuisena.

 19. ansku says:

  Vesi vanhin voitehista, sisäisesti ja ulkoisesti – sisäisesti paljon ennen ja jälkeen liikunnan ja sitten tietty suihkussa ulkoisesti, jonkun ihanan tuoksuisen suihkugeelin kanssa.
  Veden sekaan voi laittaa treenin jälkeen vaikkapa intiaanisokeria, auttaa kuulemma palautumisessa. Sain sitä juuri työkaverilta ja ihan hyvää juomaa tulee. Tietysti terveellinen ruokavalio auttaa ihon hyvänä pysymisessä sekä jaksamisessa. Nää on näitä perusjuttuja.

  Osallistun mielelläni arvontaan ja olen ehdottomasti koiraihminen, kissatkin ihan jees jos pysyvät kaukana minusta (allergia + että pelkään kissoja).

  PS: kiva kun olet keksinyt itsellesi ajanvietettä…mä aloin kutomaan etiopian vauvoille nuttuja, ohje ja ryhmä löytyy facesta nutturyhmä, en nyt muista tarkempaa nimeä.

 20. Outi says:

  Puhtaus ja vesi, noissa on niin helppo olla samaa mieltä!
  Tänään on vähän heikompi olo, joten en ole vielä päässyt neulomaankaan, mutta ehkä vielä illan mittaan. :)

 21. EevaM says:

  1. Saatan joskus lisätä kosteusvoiteeseen hiukan avokadoöljyä, ihana kuivalle iholle. Tai ihan pelkkä öljykin sopii todella kuivalle iholle.

  2. Kissaihminen olen, värillä ei väliä :)

 22. Fantti says:

  1. ihovinkki: rasvaa tarpeeksi ihon molemmille puolille. Ravinnossa kannattaa olla tarpeeksi rasvaa, varsinkin nyt talven tullessa (ei kuitenkaan liikaa, ettei pääse turpoamaan :) ). Ihoa pitää muistaa kosteuttaa kunnolla, joten satsaa kosteuttavaan yövoiteeseen.

  2. Ehdottomasti kissaihminen!! Pinkki on pop :)

  3. Vinkkaan blogissani.

 23. SlimHeidi says:

  1. Kun kävin kesällä kosmetologilla satsasin kerrankin “kunnon” aineisiin. Ostin BABORin pesuvaahdon ja sekaiholle tarkoitetun voiteen. Ihan luksusta ja naamavärkki tykkää!
  2. Koiraihminen, värillä ei väliä.
  3. Vinkkaan blogissani.

 24. Sanna says:

  1. Maitohappobakteereilla ja omega-3 -tableteilla olen saanut ihon kuntoon kasvoissa ja muualla vartalossa. Ja runsas veden juonti auttaa tietenkin myös.
  2. Koiraihminen, värit musta, valkoinen ja punainen

 25. Pia says:

  1. Jostain markkinapaikalta ostin ihanaa Kuolleenmeren suolaa, joka saa ihon ihanan pehmeäksi ja puhtaaksi. Kuorii samalla. Auttaa myös atoopikon ihoon.
  2. Kissa-allergikolle sopii koirat paremmin

 26. Outi says:

  Öljyt, voiteet ja kuolleenmeren suola. Kuulostaa kaikki hyvältä ja yksi on erityisesti, mihin olen itse kiinnittänyt huolta. Se on esimerkiksi kalan ja muuten oikeanlaisen rasvan saaminen elimistöön. Kyllä vaan on monta asiaa, joilla voi vaikuttaa.
  Nimimerkillä, tuli juuri nautinnollisesta, puhdistavasta, rentouttavasta ja ihan vaan ihanasta suihkusta. :)

 27. Pupsu says:

  1.Itse luotan Dermosilin puhdistusvaahtoon, Nivean kasvovoiteisiin ja kuivien kantapäiden rasvauksessa Dermosilin siihen johonkin hirmusen rasvaseen voiteeseen. Ei muita kikkoja:).

  2. Vain kissat käy:). Kaikki muut värit paitsi sininen ja pinkki…

 28. Anna says:

  1. Mulla on luonnostaan ihan tosi hyvä iho, joten oon aina ollut aika laiska kun ei ole tarvinnut oikeastaan tehdä mitään ihon eteen. Ainahan sanotaan, että runsas vedenjuonti on hyväksi. Mä oon huomannut, että mulla vedenjuonti ei vaikuta juuri ollenkaan, mutta maidonjuonti taas ihan älyttömästi. Alkaa aina tulemaan enemmän näppyjä, jos en ole juonut maitoa vähään aikaan. Kuorinta ja rasvaus on kans tottakai hyväksi – iho on sen jälkeen aina ihanan pehmeä. Talvella rasvaus varsinkin on tosi iso apu, mulla kun kuivuu pakkasilla iho ikävännäköiseksi. Ja yksi iso juttu kasvojen ihon kanssa on se, ettei käytä raskaita meikkivoitteita ja puutereita!

  2. Koiraihminen olen henkeen ja vereen. Kissat on hieman pelottavia! :-D

  3. Linkattu on!

 29. Miia says:

  1. Pesen meikin aina pois ennen liikuntasuoritusta ja pian suorituksen jälkeen (hikoilun loputtua) käytän vielä kasvovettä.. Siinä minun SUUREN SUURI vinkkini ;)

  2. Olen enempi koiraihminen.. ja väreissä pidän vihreästä, oranssista ja ruskeasta :)

  3. Tottakai kerron blogissani! ;)

 30. Pirena says:

  1. Olen huono hoitamaan ihoani, laiskuutta kaikki tyynni. Aamulla kasvojen pesu kylmällä vedellä ja joku neutraali voide päivävoiteeksi. Aamulla myös mukillinen vettä ihan ensimmäiseksi.
  2. Olen kissaihminen ja pinkki on värinä paras.

 31. Iia says:

  1) Ei mullakaan mitään järisyttäviä vinkkejä ole, mutta itse en kyllä selviäisi ilman kaiken maailman rasvoja. Ilman huulirasvaa ja käsirasvaa en selviä yhdestäkään päivästä. Huulirasvoista parasta on Bepanthen tai sitten sellaiset, joissa on hunajaa – tai ihan oikea hunaja. Etenkin jos pääsee saunaan, sen voi laittaa huulille löylyjen ajaksi ja pehmentää ihanasti.

  Kasvot rasvaan ainakin kaksi kertaa päivässä, yleensä monella eri rasvalla koska atoopikkona naamasta löytyy erilaisia kiristeleviä osia :( . Vartalorasvaa laitan aina suihkun jälkeen ja jalkojakin yritän muista hoitaa… Nykyään yritän käyttää mahdollisimman luonnonmukaisia rasvoja, Ranskassa löysin Weledan, jolta saa mm. manteliöljyä, jota voi sekoittaa rasvaan ja laittaa iholle. Iltaisin ei haittaa se öljyn kiilto ja aamulla on ihanan pehmoinen iho.

  2) Perinteisesti olen koiraihminen, vaan pikku hiljaa on kissatkin kehränneet itsensä mun sydämeen. Kaikki käy. Vihreä on suosikkiväri.

  3) Laitoin blogiin. Näyttää siltä, etten käy blogissani muuten kuin arvontojen aikaan, mutta ahkerasti luen kyllä muiden blogeja silloinkin kun olen itse hiljaa. Ajattelin sinuakin paljon ja lämmöllä kun olit kipeänä. Hyvä että olet jo toipunut/toipumassa!

 32. Katja says:

  1. Mulla on kuivahko iho, jota hoitelen syömällä :-) Pähkinöitä ja lohta syön silloin tällöin, ja salaattiin lurautan avokadoöljyä. Vatsakin tykkää. Lisäksi meikkaan tosi harvoin ja suihkussa käytän saippuaa vain sen verran kuin säädyllisyys vaatii. Pesun jälkeen rasvailen vähän sen mukaan, miltä tuntuu.
  2. Olen enempi kissaihmisiä, mutten hauku koiriakaan. Värillä ei ole väliä.
  3. Myös mun blogissa on linkki tänne.

 33. Teea says:

  1. Ehdottomasti paras ihonhoitokonsti on se, että pesee ajoittain ihon kosteusvoiteella, eli käyttää kosteusvoidetta pesuaineen sijaan. Mitä rasvaisempi voide, sen pehmeämpi iho tulee :-)
  2.Kissaihminen ;-D ja väri tietty sininen…

 34. Paju says:

  1. Monen muunkin tavoin olen melko huoleton hoitamaan omaa ihoani… Yhdestä en kuitenkaan luovu ja sen Natusan Zink voide jota käytän yövoiteena. Illalla ei näytä niin kovin kivalta, mutta iho pysyy tosi pehmeänä eikä finnejä tule.

  2. Ehdottomasti koiraihminen :) Lempivärejä on ruskea ja vihreä.

 35. Outi says:

  Kyllä näitä vinkkejä löytyy monenlaisia ja nyt täytyy jo sanoa, että teissä vastaajissa on minulle aivan uusia blogituttavuuksia useampiakin. Lupaan käydä jokaisella kylässä!

 36. amadeuksen mami says:

  1. puhtaus ja rasvaus, kala, vihannekset ja oliiviöljy, siinä ne. uusi rasva, hinta mielellään yli 40 euroa purkki ( hinta hei oikeesti on se juttu, isännän ostama 10 perusrasva on plääh)pistää aina vähäks aikaa mammaan säpinää.
  2. niin siis mikä kysymys, kehotan käymään Jimin blogissa, ken ei tiedä. mutta pinkki, se on mun ja Kallen juttu. (Kalle hukkaa omat valjaat ja sit on tarjolla Hipsun pinkkejä, niitä piisaa)

 37. Outi says:

  Kalle Hipsun pinkeissä!!! Uih, mikä miehinen näky. :)

 38. Terhi says:

  1. Olen laiska huolehtimaan ihosta: mutta hyvät yöunet, monipuolinen ruokavalio, veden juominen ja tietenkin silmänympärysvoide, huultenympärysvoide (suosittelen) sekä hyvä päivävoide ja kasvovesi, joka on muuten samaa merkkiä jonka itsekin bongasit apteekista.
  2. Olen koiraihminen ja väritoivomusta ei ole, yllätys on aina kiva:)

 39. anna says:

  onnea synttärisankarille :D tottakai osallistun mukaan arvontaan. blogia kun lueskelen säännöllisen epäsäännöllisesti.
  1. vartalon kuorintavoiteet ovat usein kalliimpia kuin suihkugeeli. siksi olenkin ostanut kuorintahanskat joilla voin kuoria ihon suihkugeelin avulla. säästää rahaa ja lopputulos on kuitenkin ihan sama.
  2. tykkään sekä koirista että kissoista :)

 40. Outi says:

  Terhi, minun on tarkoitus kokeilla sitä merkkiä muidenkin tuotteiden kohdalta.

  Anna, hitsiläinen, hanskat on kyllä hyvä ja minulta unohtunut juttu. Jossain vaiheessa oli sellaisen oikein hyvät hanskat, mutta minkä ihmeen takia ei ole tullut hommattua uusia…

 41. Manna says:

  1. Ehdoton ykkönen on riittävä veden juonti. Saa ihon voimaan hyvin ja onhan sitä hyvä hörppiä liikunnankin lomassa. ;D Toisena kannatan ihon säännöllistä kuorintaa (kuorintahanskat on parhaat) ja kosteutusta, ainakin oma kuivuuteen taipuvainen ihoni kiittää!

  2. Olen koiraihminen, mutta tykkään kyllä kissoistakin. Värillä ei väliä.

  3. Linkitin arvonnan blogiini! :)

 42. Hanna I says:

  1. Jos joka ilta ennen nukkumaanmenoa laittaa kosteusvoidetta jaloille jalat pysyvat ihanan pehmeinä vauvanpyllyjalkoina.

  2. Kissaihminen, ehdottomasti. Kaikki värit on kivoja.

 43. Norski says:

  1. Ehdottomasti riittävä veden juonti. Se pitää ihon kirkkaana ja antaa tarvittavaa boostia myös liikuntaan :) Myös kosteutus ja kuorinta on tärkeitä muistaa :)

  2. Ja ehdottomasti kissaihminen…varsinkin jos kisu on mustavalkoinen ;)

 44. [...] Näin alkaa taas viikko olla pulkassa. Melkein on vaikeuksia uskoa, että tänään on sunnuntai ja huomenna alkaa arki ja maanantai. Saa nähdä mitä uusi viikko tuo tullessaan, mutta tänään olisi vielä jokunen tunti aikaa osallistua arvontaan. [...]

 45. Hantu says:

  1. Mun ihonhoitovinkki on D-vitamiinia purkista, vauvaöljy ja viikoittainen hikoilu saunassa ja veden juominen.. Tuli nyt muutama.. :) itse saan lisäpuhtia tuosta d-vitamiinista, ja jaksaa liikkuakin paremmin.

  2. Kissa-ihminen olen ehdottomasti, oma kisu on harmaa ja kovin rakas :)

 46. Molly says:

  1. Joidenkin näyttelijöiden tapaan, olen alkanut käyttää vauvaöljyä meikin poistamiseen. Öljy tekee myös hyvää iholle, vaikka kädet hieman uivat sen jälkeen :D

  2. Kissoista pidän enemmän ja vierastan oranssia sekä keltaista.

 47. mursinen says:

  1. Mulla ei ole mitään vippaskonsteja ihonhoitoon, parhaan tuloksen saa säännöllisellä hoidolla, kuorinnalla ja vedenjuonnilla! Yksi juttu on, että pesen meikit AINA yöksi pois. En vois koskaan tehä iholle sitä, et se joutuis muhiin yön pakkelissa.

  2. Olen sekä kissa- että koiraihminen. Kotoa löytyy terrieri, mutta niskassa tatuointina kissa;) Väreistäkin tykkään kaikista!

 48. Outi says:

  Okei, arvontaan osallistuminen on päättynyt. :) Nyt vaan arpomaan ja tarkistamaan, että minkälaisia avaimenperiä tänään illalla kenties syntyy.

  Ja tulokset siis vielä tänään!

 49. [...] Ja täytyy sanoa, että vastauksista jäi ihan päällimmäisenä mieleen vesi vanhin voitehista nautittuna niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Puhtaus ja veden juominen ovat ikuisesti äärettömän tärkeät ihonhoitovinkit. Mutta joukkoon mahtuu paljon muitakin. Kannattaa käydä lueskelemassa, koska siellä on paljon hyviä vinkkejä. [...]

Leave a Reply

See also: