Tunnustus

Kiitos Takaisin Minuksi. :) Sain siis tällaisen tunnustuksen.

Tunnustukseen kuuluu, että minun täytyy tunnustaa seitsemän asiaa itsestäni. Hmm. Eiköhän sitä jotain keksi, vaikka näissä taitaa olla aika paljon tuttua juttua. :)

1. Must on tullu urheiluhullu. Se on vieläkin asia, jota en meinaa itse käsittää ja viimeisen vuoden aikana olen todennäköisesti muuttunut ihmisenä enemmän kuin koskaan ennen samassa ajassa. Ja vaikka rakastan zumbaa, niin urheiluhulluus on osuu yhtä paljon juoksemisen ja kahvakuulailun suuntaan ja ties mihin tulevaisuudessa.

2. Kirjoitan paljon nettiin ja olen hyvin avoin siinä mitä kirjoitan, mutta kirjoittamiseni rajat ovat kuin korkeat betoniseinät, joissa ei ole paljon kurkistusaukkoja. Siksi en kirjoita työpaikastani tai kotiasioistani kuin hipaisten. Eilinen oli lähes poikkeus tuohon. Omista tuntemuksistani ja noloistakin asioista saatan hyvin kirjoittaa, jos ne nolaavat vain minua itseäni.

3. Rakastan fantasiakirjallisuutta! Vampyyrit, lohikäärmeet, haltiat, mitä vaan, jos se on hyvin kirjoitettua. :) Niin ja mielummin englanniksi kuin suomeksi, mutta suomeksikin uppoaa.

4. Action filmit uppoaa minuun. Elokuva ei saa olla pelkkää zombimaista lahtausta, mutta vauhtia ja vaaratilanteita pitää olla paljon.

5. En osaa olla tekemättä mitään. Tämä tilanne on vain pahentunut liikuntaharrastuksen myötä. Sitä kun on tullut lisää energiaa, niin eihän siihen sohvalle vaan voi jäädä. Nyt sairastaessakin oli ihan pakko saada edes käsille tekemistä, kun pakosti joutui siihen jumittumaan.

Tässä vaiheessa olin tyytyväinen, että kirjoitin jo kaikki, mutta tajusin, että seitsemänhän niitä pitää olla eikä viisi…

6. En ole hyvä uimari, mutta haluaisin kovasti muuttaa sitä tilannetta.

7. Olen parin viikon aikana kohdannut valtavaa ällistystä ja epäuskoisia naurahduksia, kun olen onnellisena kertonut, että ensi kesänä aion juosta puolimaratonin. :)

Ja annan tunnustuksen eteenpäin Marille sekä Keijulle/Subbarille, ei kun Eijalle siis huomaan. Maristakin on myös tulossa zumba ohjaaja ja Eija on vähintään yhtä vampyyrihullu kuin minäkin. :)

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Tunnustus”

 1. Miia says:

  Urheiluhulluus on hulluutta parhaimmillaan :) Se sohvalla löhöily ei tosiaan ole enää vaihtoehto meidänkään huushollissa.. puoli tuntia ehkä onnistuu, mutta silloinkin pitää olla edes käsitöitä tai lukemista tai jotain.. ;)
  Kivat vastaukset sinulla :)

  Niin.. ja minä VIHAAN kaikkea fantasialöpinää.. :D :D Zombit, keijut, haamut.. aaargghh.. :D

 2. Outi says:

  Ei zombit, keijut ja haamut olekaan mistään kotoisin. Tarvitaan vampyyreja, lohikäärmeitä, haltijoita,… :)

 3. Miia says:

  Ei ei ei…. :D Yksikin vampyyri, lohikäärme tai haltija niin suljen tv:n tai isken kirjankannen kiinni.. :D
  Nyt huijaan.. Tom Cruisen vampyyrielokuva (olikohan Veren vangit) oli pakko katsoa.. jostain syystä ;)

 4. Outi says:

  Mutta Tomppa taas ei ole oikein vampyyri. :)

 5. Eija says:

  Vai että puolimaraton? Hienoa, kannustan sinua 100 % täysillä – kotisohvalta! 12 minuutin hölkkä on toistaiseksi maksimi. Kiitos vielä haasteesta, tehtävä suoritettu. Vampyyrit ja action-leffat on :)

 6. Outi says:

  Minä ehkä selviäisin tällä hetkellä minuutin hölkästä tai enintään kahden, joten aika kaukainen ajatus juuri nyt tuo puolimaraton, mutta jonain päivänä… :)

Leave a Reply

See also: