Elixirin videot näkyvät nyt ilmaiseksi

Elixirin sivuilla oli aiemmin näkyvissä ilmaiseksi vain jotain videoita ja muut olivat maksullisen palvelun takana. Nyt sivustolle tarvitsee vaan rekisteröityä, niin videot aukeavat ilmaiseksi katsottavaksi. Siellä on esimerkiksi juoksusta Samuli Vasalan opetusvideoita ja esimerkiksi naisten lihaskunto osuudessa asioita opastaa Tuuli Matinsalo. Sanoisin, että aika hyvä päätös tuo sivuston avaaminen ilman erillistä maksua. Tähän asti ainakin minä olen karsastanut Elixiriä juuri maksullisuuden takia.

Jostain syystä ihan juuri nyt en pääse kirjautumaan sivuille – no tietysti just nyt kun ajattelin asiasta kertoa – mutta vähän aikaisemmin se kyllä onnistui. Elixir vinkin löysin muuten Kohti maratonia – ja sen yli! -blogista.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Elixirin videot näkyvät nyt ilmaiseksi”

  1. Mitzy says:

    Hieno tieto! Minun mielestäni tuossa maksullisuudessa irvoikkainta oli aikanaan, kun Tuuli Matinsalo mainosti Elixiriä telkkarissa ja radiossa sanomalla, kuinka hänen vuosien varrella saamansa tieto treenaamisesta kuuluu hänen mielestään kaikille. Kun sitten toiveikkaana menin Elixirin sivuille, siellä oli parin sekunnin demopätkä ja kehotus raottaa lompakkoa, jos haluaa nähdä lisää.

  2. Outi says:

    Tuuli Matinsalon videot ne minuakin kiinnostivat silloin aikaisemminkin eniten ja tuli tosiaan sellainen olo, että olkoon, kun kerran pitää yrittää rahastaa. Minusta on ihan ok, että sivusto kerää paljon kävijöitä ja rahastaa sitten mainostajia, mutta kävijöiden maksattaminen vaan onnistuu harvoin. Eiköhän vaan Keventäjätkin ole menettänyt paljon kävijöitä Kiloklubiin jne.

Leave a Reply

See also: