Ehkä maailmankaikkeuden onnellisimmat juoksuaskeleet :)

Olen yhtä hymyä ja hyvää mieltä. Otin iltalenkillä aivan oikeita juoksuaskelia! Tuntuu siltä kuin edellisestä juoksentelusta olisi vähintään puoli vuotta, vaikka tosiasiassa aikaa on kulunut Vain vähän yli neljä viikkoa.

Miten ihminen voikaan nauttia pienestä hetkestä pimeässä ja vielä vesisateessa. Paha juttu oli, että en tajunnut ottaa heijastinliiviä käyttöön itselleni tai myöskään koiralle, mutta se tilanne täytyy korjata huomenna. Ja mistään suuresta juoksentelusta ei tietenkään ollut kyse. Ihan extempore vaan ajattelematta mitään höpisin jotain hupsuttelevalle koiralle ja huomasin juoksevani sillä tavalla jalat hädin tuskin maasta irroten. Ei sitä voi hölkäksi sanoa, vaan minulle se oli aivan ihanaa juoksua yhden tolpanvälin verran. Olisin voinut kiljaista riemusta tai ainakin nauraa ääneen, mutta sain pidäteltyä. :)

Kyllä elämä on ihanaa, kun omat jalat kantaa! Kyllä elämä tästä iloksi muttuu. :)

Vaikka tunnelmaan ei ihan sovikaan, niin tässä on se Sealin ja Anna Erikssonin duetto, josta tuolla aiemmin höpisin. Osittain vallan kauniin kuuloista. Vai mitä te sanoisitte kappaleesta?

Did you like this? Share it:

One Response to “Ehkä maailmankaikkeuden onnellisimmat juoksuaskeleet :)”

  1. Annu says:

    Voi mä niin tykkään Sealin äänestä. Kuuntelen sitä niin mielelläni. Yllättävän hyvin Annan ääni sopii yhteen. Ei pöllömpi ollenkaan. Sopii vaikka venyttelybiisiksi :)

Leave a Reply

See also: