Minä EN usko horoskooppeihin

Mutta hertsileijaa, mitä Päivikin blogista bongaamani astro.fi sanoo minulle maanantaille:

Olet tänään hankalalla tuulella ellet pääse rauhassa rakentamaan viime päivinä mieleesi iskostunutta uraan tai ammattiin liittyvää ideaa eteenpäin. Turha siinä on kenellekään hermoilla, sillä vain liikkeelle lähtö helpottaa oloasi ja sitä ei kukaan tee puolestasi. Ensimmäisen askeleen ei tarvitse olla suuri.

Ja monen päivän kohdalla tällä viikolla puhutaan suunnitelman toteuttamisesta. Huh, huh. :D Ja en tiedä onko tuo sunnuntain kohta nyt niin positiivista, mutta saatte päätellä itse.

Ellei elämäsi ole oikeilla raiteilla, niin nyt kyllä tökkii oikein kunnolla ainakin johonkin aikaan päivästä. Varo hosumista tai hermostumista näissä ikävissä tilanteissa. On ehkä korkea aika tehdä joitakin ratkaisevia muutoksia.

Ja otanpa tähän vielä lopun Vesimiehen kuukausihoroskoopista.

Elämäsi on syyskuussa erittäin intuitiivisessa vaiheessa ja sinulla on paljon henkistä kapasiteettia ideoittesi konkreettiseen toteuttamiseen. Et pysty ehkä itsekään kunnolla ymmärtämään, mitä oikein on tapahtumassa, sillä Neptunuksen ja Marsin kulminaatiosta syntyvä toiminta on arvaamatonta ja joskus jopa kaoottista. Nyt on vain pysyttävä jatkuvassa liikkeessä ja maltettava pitäytyä niin houkuttelevalta tuntuvasta suunnittelusta kokonaan irti. Koko juttu etenee vain tekemällä ja ratkaisut löytyvät vasta sitten, kun ollaan juuri sillä kohdalla.

Näitä sanoja pureskellessa painun nukkumaan ja jään odottamaan eteen osuvaa loistavaa ideaa, jonka joku minulle kertoo. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: