Sadekävelyä, kuulan heilauttelua ja special edition

Oli mahtava käydä kävelyllä eilen illansuussa. Matkasta ei kannata puhuakaan, mutta aikaa meni 27 minuuttia eli lenkit senkun pitenee. Johan tämä oli ainakin kolmas kunnon koiranulkoilutus. :) Tänään on selvästi tiedossa kävelyä sateessa, eikä aivan niin hyvässä kelissä kuin eilen. Ei se mitään haittaa kunhan pääsee vaan liikkeelle.!

Ja mikä vielä suurenmoisempaa, nostin jo ennen lenkkiä kahvakuulan takan edestä lattialta ja heilauttelin sitä varmaan viitisen minuuttia. Ihan vaan yhden käden heilautuksia ja rinnallevetoa hieman, mutta niistähän on hyvä aloittaa. Olenhan minä aina välillä tehnyt yhden tai kaksi liikettä niin, että ei tekniikka unohtuisi, mutta nyt alkaa selvästi olla aika vähän enempään.

Ja että perjantaipostaus olisi pelkkää positiivista, niin vilautan teille hieman erästä special edition juttua. ;) Arvonta/kilpailuhan loppui jo melkein kaksi viikkoa sitten, mutta palkintojen lähetys vähän viivästyi, kun kerta kaikkiaan teki mieli toteuttaa hieman väritoivomuksia ja paria ajatusta. Aivan vaivihkaa vilautan teille kuvassa vielä hieman keskeneräistä joukkiota, josta osa lähti toivottavasti aiheuttamaan muutaman hymynkin matkoillaan.

Täytyy varmaan ihan hupsusti keitellä kaurapuurot itselleni perjantai-illan kunniaksi ja nautiskella ajatuksesta, että jossain vaiheessa sitä pääsee taas juoksemaan. :)

Iloista perjantaita!

Did you like this? Share it:

11 Responses to “Sadekävelyä, kuulan heilauttelua ja special edition”

 1. SlimHeidi says:

  Hiljaa hyvää tulee! Pian olet taas melkoisessa vauhdissa :D
  Special edition näyttää todella hyvältä!
  mukavaa viikonloppua!

 2. Outi says:

  Vauhti vasvaa hitaasti, mutta vakaasti. :)

 3. Nelli says:

  Iloisen näköisiä avaimenperiä! Mulla on ollut kans yksi viikko väliä minkäänlaisten liikkumisten suhteen – tuo vasen puolisko kädestä ja selästä teki tenän, mutta nyt lähden tyhjentelemään kukkaruukkuja ulkoa ja ehkäpä niitä vatsarutistuksiakin voisi aloitella. Voin vain kuvittella miltä sinusta tuntuu kun pääset liikkumaan.
  Mukavaa sunnuntaita.

 4. Outi says:

  Ihanan aurinkoinen sunnuntai tänään onkin. :)

 5. Pia says:

  minunkin liikkumiseni on tällä viikolla ollut vähäistä väliaikaisen yksinhuoltajuuden ja yli 12-tuntisten työpäivien takia. Mutta tänään taas zumbaan ja huomenna keilaamaan. Siitä se taas lähtee!

 6. anna says:

  sinipunaiset kissat kotiutuivat tänään :) iso kiitos ja ihanaa syksynjatkoa sinne :D

 7. Outi says:

  No hyvä, että löysivät tien kotiinsa. :)

 8. Ammi says:

  Myös Emma&Ringa-avaimenperä on tänään saapunut perille! Se on hieno, se pikkuisen tummempi, jolla on pikkuisen lyhyempi kuono, on selvästi Ringa :) Mutta sulla oli lipsahtanut pakettiin jotain ylimääräistäkin! Oikein suuret kiitokset Outi!

 9. Outi says:

  Voi eihän siellä mitään ylimääräistä sentään. :) Minulle kyllä tuotti melkoista tuskaa, että voinko lähettää Emma&Ringa-avaimenperän vai olisiko sittenkin pitänyt tehdä jotain ihan erilaista, kun rakkaita nelijalkaisia ystäviä on niin vaikea hahmottaa.

 10. Ammi says:

  Ihan turhaan. Arvasin kyllä heti esikuvat :)

 11. Outi says:

  Ehkä esikuvia oli mahdoton olla arvaamatta naivistisesta tyylistä huolimatta. :D

Leave a Reply

See also: