Ilmoittauduin Zumba B2 ohjaajakoulutukseen

Siinäpä se eli marraskuun lopulla menen Poriin zumba B2 koulutukseen. Kivaa! :) Ainut harmi tuossa on, että miten noin pitkään jaksaa odottaa. Toisaalta, koulutuksessa pitää olla hyvässä kunnossa, joten parempi, ettei se ole ihan pian, jos asiaa järjellä ajattelee. Sydän vaan sanoo, että hitsi, kun sinne pitäisi päästä Heti.

Näin kertoo zumba.com mistä on siis kyse:

Eli ei pitäisi mennä huonompaan suuntaan zumbainnostus ja ohjelmien tekeminen.

Itse asiassa lokakuu tuo tullessaan yhden kahvakuulailukoulutuksen ja marraskuu zumbaa, joten voisinko enää leveämmin hymyllä. :) Jostain syystä tämä minun touhuiluni näyttää nyt keskittyvän perusteellisempiin koulutuksiin, joiden avulla sitten harrastan tai jopa ohjaan itse. Toimiihan se näinkin, kun ei asu missään isossa kaupungissa, jossa kaikki tunnit olisi tarjolla valmiina.

Lokakuun liikkumistavoitteet on muuten täsmälleen ja tasan noissa kahdessa. Kyllähän minä lenkilläkin käyn, mutta kävellen, koska kuulostelen todella tarkkaan olotilaa ennen kuin alan riehumaan viileässä säässä. Keuhkoissa ei saa tuntua mitään tai muuten tuntua pahalta. Maalaisjärjellä olen asiaa ajatellut niin, että sisätiloissa liikkuminen toimii paremmin. Tai kahvakuulailua saatan harrastaa ulkonakin, kun olosuhteet on sopivat. Pihasta löytyy aina suojaisa ja ehkä hyvällä tuurilla aurinkoinenkin kohta, jossa on mukava touhuta.

Jotenkin tuntuu siltä, että juuri kahvakuulailu ja zumba on jo sillä tavalla selkäytimessä, että niistä on helppo lähteä liikkeelle. Musiikkihan pistää lantion liikkeelle automaattisesti ja kuulat taas – no ne kun vaan näkeekin, niin poimii käteensä. :D Hei, siis minulla on nyt jo kaksi lajia, jotka oikeasti vievät mukanaan eli ei mitään pelkoa paluusta sohvaperunaksi. Niin ja lenkkeily, no siihen hingun myös eli eiköhän sanota, että niitä lajeja on kolme.

Pitäisi muuten ostaa toinenkin 8 kg:n ja 12 kg:n kahvakuula. Se oli sivuhuomautus. Harmi vaan, kun haluaisin kisakuulan malliset, mutta ne on niin hitsin kalliita verrattuna noihin nykyisin…

Aurinko paistaa, mieli on iloinen ja laitanpa tähän vielä zumba videopätkän, joka ei voi olla hymyilyttämättä. Ehkä sen jälkeen saa vielä saa jotain itsestään irti epätoivoisen työprojektin kanssa. Hymy huulilla hommatkin hoituu aina paremmin. :)

Taidan laittaa tähän valmiiksi, kun kysymyksiä tulee sinne tänne blogiin tasaisesti, että zumbakoulutusten tiedot löytyy siis sieltä zumba.com sivustolta instructor training kohdasta. Siellä on ajat, paikat, hinnat ja ilmoittautuminen.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Ilmoittauduin Zumba B2 ohjaajakoulutukseen”

  1. Mari says:

    Hieno homma :) ! Hitsi, minäkin haaveilen jo tuosta kakkosesta vaikka ensimmäinenkin on vielä edessä päin :D . Vielä viikko ja 5 päivää viikkoa pitäisi malttaa…

  2. Outi says:

    No se ei ole kauan. Oikeastaan vajaa pari viikkoahan on sitä parasta odottamista, kun päivä päivältä lähenee ja silti on vielä jännitettävää. :)

Leave a Reply

See also: