Iloinen kuin peipponen

Joskus, ei kovin usein, mutta joskus kuitenkin iskee olotila, jossa inspiraatio pursuu ylivuotavana energiana ilmoille väkisinkin vaikka niin, että töihinkin tulee laulellen ääneen. Tänään on se päivä. :) Syytän asiasta sattumia, aiemmin hyvin tehtyä työtä, jännitystä, luovaa inspiraatiota, uudelleen alkaneen jokapäiväisen zumbailun ja kahvakuulailun antamaa hyvää oloa, mahdollisuuksia, optimistista mielenlaatua ja vaikka mitä.

Eilen istuin illalla nojatuolissa ja sanoin miehelleni ääneen, että jos juuri tapahtunut asia olisi tapahtunut 2006, niin olisipa erilainen tilanne. Sitten heräsin yöllä ja muistin yhtäkkiä suunnitelmat, jotka oli jo olemassa. Tänään muistin lisäksi vielä vanhemmat ja jo haudatut suunnitelmat, joista myös löytyikin jotain yhdistettävää…

Tapahtuuko teille joskus niin, että keskellä yötä aivot vaan heräävät hyrräämään ja asiat loksahtavat paikalleen?

Joskus asiat voi edetä yhdessä yössä hirmuisen harppauksen ja sitä harppausta seuraa ties kuinka monta uutta askelta, jotka ovat kuin dominonappuloita, jotka tyrkkäävät aina seuraavaa. Hyvä idea aiheutta uuden idean ja uuden idean… Vähän samaan tapaan kuin se, että jos on hyvällä mielellä, niin tapahtuu hyviä asioita ja taas jos on surullinen, niin siitä ei seuraa kuin uusia surullisia asioita. Homma toimii molempiin suuntiin.

Haukkaanpa siis eväsruisleipää ja hymyilen itsekseni. Vaikka gmail on tehnyt minulle pari erittäin epämiellyttävää ylläriä, niin sekään ei voi himmentää tätä olotilaa.

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Iloinen kuin peipponen”

  1. Anna says:

    No mä mietinkin, että mikset vastaa mun meiliin, hehee! Eli Merikaarron salin avainta sulle tyrkyttäisin torstain jälkeen. Ja miten on sen mankan kanssa, otatko senkin? Mankassa ei ole johtoa, koska se oli rikkinäinen, olen käyttänyt omaani. Listat ja ilmoittautumislomakkeetkin sulle mielelläni luovuttaisin…

  2. Outi says:

    Jahas, onko siis jäänyt tulematta minullepäinkin postia. Höh. Minun lähettämiäni on myös hävinnyt jonnekin bittiavaruuteen! Mitenkähän ihmeessä tietää, että mitä kaikkea… Huokaus.

    Soitin minulla on jo, mutta se avain tosiaan täytyy vielä saada ja paperit myös. Pitäisikö minun tulla hakemaan jostain?

Leave a Reply

See also: