Vielä viikko zumbaan!

Kävin eilen pikaisesti pyörähtämässä Kylkkälän kylätalolla juuri siihen aikaan, kun ensi viikolla alan zumbaamaan. Voi kuinka suuri houkutus olisikaan ollut jäädä, kun zumbahaluisia oli paikalla niin paljon. Jalat suorastaan syyhysivät zumban puutteesta ja teki aivan kauheasti mieli laskea lava alas seinältä ja kiivetä sinne itse zumbaamaan…

Oikein paljon terveisiä kaikille Tervajoen zumbaajille, jos joku tänne blogiin sattuu eksymään. Ensi viikolla mennään ja zumbataan täysillä! Terveiset myös varaohjaaja Annalle. Ja terveisiä myös Vähäänkyröön ja Merikaartoon sekä toiselle Annalle samalla kertaa. Olisin halunnut tulla sinnekin käymään, mutta en mitenkään ehdi ainakaan Vähäänkyröön, koska tänään on pienemmän pojan vanhempainilta.  Eilen oli vanhemman pojan vanhempainilta Kylkkälässä. Sellaista se on, lasten vanhempana oleminen.

Itse asiassa ensi viikon zumba saa pientä jännitystä aikaan sillä, lähden silloin aamulla Helsinkiin Laatukeskuksen koulutukseen kouluttajaksi. Saa nähdä mikä on olotila, kun silloin keskiviikkona päänsä tyynyyn painaa. On sen verran vauhtia ja kahta täysin erilaista positiivista juttua siinä päivässä. Lento lähtee aamulla jo kuudelta kohti Helsinkiä, mutta ehdin hyvissä ajoin takaisin ennen illan zumbaa. :)

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Vielä viikko zumbaan!”

 1. Iia says:

  Hei, eilen odotti kotona sinun arvontapakettisi. Ihanat kissat ja saippuapullot pääsivät jo tänään tanssituntikassiin. Kiitos!

 2. Eija says:

  Hauskaa Helsinkiä!

 3. Harriet says:

  Heissan Outiseni!
  Kirjoittelin sulle inspiraatio kiitokset blogissani:
  http://spinningharriet.blogspot.com/2010/09/beautiful-blogger-tunnustus.html

  :)

 4. Tiitta says:

  Pitipäs kommentoida tänne, että oon jo pidemmän aikaa käynyt lueskelemassa sun blogia ja nyt eilen vihdoin ja viimein pääsin itse ensimmäisen kerran kokeilemaan Zumbaa ja olipa muuten hauskaa! Vielä oli jalat ihan solmussa, muta ehkä pikku hiljaa sitä alkaa oppia miten niitten jalkojen pitää kulkea ja saa sitten lantion ja kädetkin kunnolla mukaan.

 5. Outi says:

  Tiitta, kiva kuulla zumbailun alkamisesta. Se on ihan ok, että menee alussa vähän jalat solmuun. Ja kädet myös! Sitten on tosi hauskaa, kun ne solmut alkaa aukeamaan. :)

  Eija, kiitoksia. :)

  Iia, ne kissat pääsevät siis näkemään elävää liikkuvaa elämää. :)

  Harriet. Hirmuisesti kiitoksia!!!!

Leave a Reply

See also: