Makea toffeehoukutus

Nyt heikkohermoisimmat kevyen elämän tavoittelijat SILMÄT KIINNI. On nimittäin sellainen houkutuskasa alla kuvassa.

Ajatelkaa, eikö ole aivan edesvastuutonta jättää houkutuksille toisinaan herkkä äiti kahdestaan kotiin tämän kasan kanssa. :D

Ei nuo suussa sulavat suklaakeksit mitään, mutta kun tuo toffee… Huokaus. Siellä on seassa kai maailman parhaita toffeemakuja. Siis niin voi ainakin vesi kielellä kertoa silloin, kun kasa on aivan nenän edessä. Ihmettelenpä, että miten nämä saataisiin myytyä nopeasti pois. Niin joo, 6,50 ja olet rasian onnellinen omistaja, jos jo kuvan kautta houkuttauduit. :)

Onneksi pian pääsee zumbaamaan ja saa herkulliset ajatukset katkaistua. Paljonkohan muuten tulisi kaloreita tuosta kasasta?!

Did you like this? Share it:

5 Responses to “Makea toffeehoukutus”

 1. Mari says:

  Voi elämä sentään, uskon että houkuttelee ja paljon ;) . Kyllähän nuo keksitkin ihan syötäviä on (itse rakastan niitä isoäidin kaurakeksejä, missä on kahden keksin välissä suklaata… ai nam!) mutta nuo toffeet! Niistä hedelmätoffeista en niin välitä, ovat ihan ällömakeita, mutta ne muut, etenkin lakritsi ja maitosuklaakuorrutteinen… kohta valuu kuola suupielestä :D .

 2. Outi says:

  Viime vuonnakin toffeet aiheutti saman houkutuksen, mutta silloin niitä oli vain yksi pussillinen. Tänä vuonna yksi pussi tuplaantui, voi huokaus sentään. :D Ja juu, ne lakritsi ja suklaatoffeet on IHANIA!

 3. Aaaaaa! Voi että. Onneksi ei tule kukaan mun ovelle noita kaupittelemaan :D
  Nyt on sentäs sämpylät kohoamassa niin voin herkutella vähän terveellisemmällä.

 4. Louhi says:

  Hei!

  Olit käynyt vierailulla meidän blogissa ja tulin vastavisiitille. Sullahan on blogissasi mulle valtavasti lukemista! Olen juuri löytänyt uuden ihastuksen, kahvakuulan. Sain sen eilen ja varovasti kokeilin. Ei jummi, että kahdeksan kiloa voi painaa paljon. Musta on uskomaton temppu, että heiluttelit sellaista 10 min. WAU. Ja tänään olen menossa elämäni ensimmäiselle Zumbatunnille :) Jännittää vähän, mutta sua kun lukee, niin enemmän alkoi jännittää se, että hurahdankohan minäkin yhtä vakavasti ;) Ja tsemppiä juoksulenkeille! Mulla on jo kokemusta useammastakin puolimaratonista. Olen varma, että juokset sellaisen ihan helposti!!!

 5. Outi says:

  Onneksi zumba on parasta herkkua! Sillä pääsi nyt pahimmasta houkutuksesta yli. :)

  Louhi, kahvakuula on makea ihastus. Minä olen hurahtanut täysillä ja pahemmaksi vaan menee tulevaisuudessa. ;) 8 kg tuntuu kovalta raahata kaupasta kotiin, mutta kyllä se siitä lähtee heilumaan.

  Toivottavasti sinulla oli yhtä hauska zumba tunti kuin minulla oli illan tunnit, joita pidin. :)

Leave a Reply

See also: