Oivalluksia ja zumba todellisuutta

Olen harrastanut syvällistä ajattelua viime aikoina. Olen oivaltanut jotenkin todella konkreettisesti sen, että haluan liikkua monipuolisesti ja sillä tavalla, että keskityn tekemään jotkin asiat aika hyvin ja keskittyen, mutta en niin, että syventyisin vain yhteen asiaan kerrallaan. Haluan harrastaa liikuntaa niin, että kokonaisuus mudostuu zumbasta tietenkin super hauskuutena, lihaskuntopuolesta kahvakuulana, lenkkeilystä ja sitten venyttelyyn ja rauhalliseen liikkumiseen liittyvästä muodosta. Jos Corea edelleen olisi tarjolla, niin tuo viimeinen olisi sitä pitkästi, mutta nyt se on epämääräisesti venyttelyä ja joogaa, mutta ehkä siihenkin vielä joskus selvyys tulee.

Haluan, että kaikki tekeminen on mielekästä ja jollain tapaa tavoitteellistakin. Tietysti haluan keventyä lisää (kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa tästä) ja saada hienon kunnon, mutta teen itselleni vähän konkreettisempia tavoitteita, että on jotain mihin pyrkiä.

Sitten eiliseen ihanaan syyslomazumbailuun. :) Oli ihana ajella aurinkoisessa säässä ja aivan uuteen paikkaan. Vähän pienempiä teitä mutkitellessa kävi kyllä pariin kertaan mielessä, että olenko oikeassa paikassa, mutta niin vaan löytyi ihanan puulattiainen kylätalo Tempaus. Siellä zumbattiin ja voin kertoa, että lavalla tuntui ainakin hyvältä.

Kiitokset kuvista joita sain ja joista nyt laitan pienen todistusaineiston tähän. Hmm. No, juu, kevenemistä on syytä jatkaa. :D Sivusta katsottuna profiilissa on erityisen paljon parannettavaa ja muistan taas, että tuo vihreä toppi on kaikkein pahin, mutta mitä siitä, kun zumba vaan on niin hauskaa.

Voisin tietysti alkaa puolustelemaan, että olen erityisen naisellisesti turvoksissa juuri nyt, mutta ei niin kannata tehdä. Kuva kuin kuva, niin siinä on aivan itse, omana itsenä ja ei siellä zumbatessa käy mielessäkä mikään muu kuin se, että on hauska pistellä menemään. Voisinpa veikata, että joulun paikkeilla nuo kuvat olisivat taas huomattavasti hoikempia. ;)

Mutta nyt vähän sunnuntaireissuun ja maanantaina kuulette aivan totaalisen uusista tuulista. Aurinkoista sunnuntaita!

Did you like this? Share it:

6 Responses to “Oivalluksia ja zumba todellisuutta”

 1. Hansu says:

  Etkö osaa vielä päättää et haluatko kaventua vai et? Joka toisessa postauksessa kirjoitat, ettet ole nyt tarkoituksella kaventumassa ja joka toisessa et kaventua pitäisi…Ja eiköhän ne naiselliset turvotukset ole jokaiselle tuttuja, ettei niiden piikkiin voi oikein paljon “laskea”…

 2. Tiia says:

  Hyviä kuviahan noi on! :) Näkee, että zumbatessa on hauskaa!

 3. Outi says:

  Hansu, tottakai minä haluan kaventua ja kavennun koko ajan, mutta en ole millään hirmuisella laihdutuskuurilla, enkä sellaista aloitakaan. Silti tiedän, että joulun paikkeilla olen kapeampi kuin tällä hetkellä. Jatkan samaa rataa, jolla olen vuodessa ravistanut yltäni 18 voipaketillista. Rata on siis paljon ihanaa liikuntaa, hyvä kunto ja samalla tervettä kaventumista ilman lihasten menettämistä. Minun pääasialliset tavoitteeni ovat kunnossa ja sivujuonteena kevenemisessä. Kuvat on hyvä asia, että näkee aina välillä mitä on jo tapahtunut ja mitä pitää edelleenkin tapahtua.
  Tiia, zumbatessa on niiiin hauskaa. :)

 4. Zi says:

  Hyvä suunnitelma – ja jokaisella on oikeus muuttaa, tarkentaa, syventää tms. omia ajatuksiaan juuri silloin kun siltä tuntuu. Mielestäni sinulla on ollut selkeä punainen lanka, joka välittyy lukijoillekin. Eiköhän näitä juttuja ole tarkoitus lukea ilman suurennuslasia ja pilkunviilausta. Ja varsinkaan zumbailon välittymiseen ei noita kahta tarvita.
  terveisin tartunnan saanut;)

 5. Pipsa says:

  Moi,

  Oon hetken aikaa jo lukenut blogiasi, mutta nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan.

  En ole itse ihan vielä ymmärtänyt zumban ihanuutta, mutta pikkuhiljaa se alkaa valjeta mullekin. Kahvakuulailuun olen aivan ihastunut! Vaikka en osaa vielä paljoa ja tekniikkani on aivan alkutekijöissä vielä. Tuolla keskustelupalstan puolella kyselit onko joku ollut kahvakuulailemassa ryhmäliikunnassa ja minä olen. Tunnit ovat olleet 15 tai 30 minuutin mittaisia ja siellä on tehty perusliikkeitä. Omaan tahtiin on tehty, yleensä vaikkapa minuutin ajan kutakin liikettä.

  Kiitos kivasta blogista, on mukava lukea kun olet niin innoissasi urheilusta! :)

 6. Outi says:

  Heippa Pipsa! Kahvakuulailu on vienyt mukanaan jo meitä niin monia monia. Vaikka zumba onkin isomman joukon harrastus, niin kyllä monelta se kahvakuulakin löytyy. Huomenna kirjoittelen tänne aivan erityistä juttua siihen liittyen. ;)
  Zi, huomenna tarkentuu ja konkretisoituu ihan erityisesti. Maltan vielä yhden yön verran mieleni ja kieleni sen suhteen. :D

Leave a Reply

See also: