Superzumbatorstai

Nimeän torstait superzumbatorstaiksi. :) Ihan mahtavaa lähteä kuudelta liikkeelle, zumbata Vähänkyrön ryhmän kanssa ensin 45 minuuttia ja sitten singahtaa Merikaartoon toisen 45 minuutin verran. Varisinkin nyt, kun on päästy hyvään vauhtiin, niin tämähän on aivan mahtava päivä.

Niin ja jälkeenpäin on Super Upea Olotila. Selvä Superzumbatorstai siis. :)

edit: Heiaheiassa on nyt tälle vuodelle merkitty 70 kertaa zumbaa. Onkohan se paljon vai vähän?

Did you like this? Share it:

4 Responses to “Superzumbatorstai”

 1. Tiia says:

  Eiköhän se aika paljon ole! ;) Mä kävin kans tsekkaamassa ja itelläni oli 53 krt Zumbaa. Eli etköhän sä aika paljon ole zumbaillut! :)

 2. Outi says:

  Ja olihan siinä kaksi kuukautta zumbatonta ja muutakin tonta aikaa. Jäi 6 opiston zumbaa vetämättä ja omia melkein toinen mokoma harjoittelukerroilla lisättynä. Olisi mennyt jo hyvin 80 rikki. :)

 3. Mari says:

  Mulla näyttää olevan nyt 39 kertaa Zumbaa – mutta olen merkkaillut tuonne HeiaHeiaan vasta huhtikuusta alkaen :) . Tammikuun alusta tuohon tulisi karkeasti arvioiden noin 10 kertaa lisää.

  Kylläpä muuten oli tänään taas kivaa 1,5h Zumbathonissa. Yhdessä vaiheessa tuntui että jalat ei kanna mutta sitten sain jostain ihan yhtäkkiä lisää virtaa ja hyvin sujui loppuun asti – itse asiassa olisi voinut jatkaa vielä vähän aikaa kun tuli venyttelyjen aika :) .

 4. Outi says:

  Se on jännä juttu, miten zumbassa jaksaa jollain kumman konstilla senkin jälkeen, kun voimat oikeastaan meni jo. Olen miettinyt, että onko se musiikin voima, joka pistää aina vaan jatkamaan party menoa. :D

Leave a Reply

See also: