Liikuntalepopäivä

Vau, tämä oli ensimmäinen kerta sairastamisen jälkeen, kun oikein päätin pitää liikuntalepopäivän, ettei viikkoon tulisi seitsemää liikkumispäivää. :) Ei liikunnan tuntimäärä/tehokkuus vielä nouse lähellekään “huippuaikoja”, mutta melkoinen liikuntaviikkohan tämä jo on. Ainakin on ollut hauskaa!

Tänään seikkailtiinkin poikien ja koiran kanssa junalla. Koiralle se oli melkoinen järkytys ja hyvää harjoittelua erikoisista tilanteista. Pojille koko touhu oli tosi hauskaa ja erilaista. Onneksi oli ihana auringonpaiste, niin kävelymatkat sujui höpötellen ja kelistä nauttien. Junassa huomasi, että lomaviikko oli menossa, kun ei mahduttu lemmikkivaunussa istumaan, mutta se oli vaan pikkuvika, kun muuten oli hauskaa ja matka kesti alle puoli tuntia.

Perillä mummolassa pidettiin melkoinen käsityöpäivä. Valmisteltiin yhtä sun toista huomiseksi. Täytyykin vielä napata tuotoksista kuvaa… Toivottavasti ensi yönäkään ei kukaan kuupahda oksennustautiin. Aika hyvältä näyttää, koska viime yö sujui rauhallisesti. :)

Did you like this? Share it:

Leave a Reply

See also: