Hyvää yötä ja huomenta :)

Tulipa nukuttua hyvät unet viime yönä. Siitähän on viime aikoina kovasti taas toitotettu, että unella on tärkeä merkitys hyvinvoinnille, joten jotain tuli tehtyä oikein. :)

Tosiasia on, että eilinen oli melkoista hulinaa ja voi sitä desibelien määrää, kun taloon pelmahtaa 8 ekaluokkalaista poikaa. Hauskaa oli ja minä sain selvästi sopivan adrenaliinipiikin illaksi, että oikein teki mieli ottaa kahvakuula käteen. Pitäisikö heti laittaa 4 minuutin pätkä työntöä 12 kg:n kuulalla näkyviin. Tämä on illalla tehdyn ohjelman puolesta välistä.

Kahvakuulailusta haukotuskohtauksen saavat hypätkää videon yli ja minä siis en ole hommassa vielä täydellinen, siksihän sitä harjoittelen(!) ja kuulen mielelläni myös sen, että millä painolla te nostatte. ;)

Mutta tänään on ihana ulkoilusää, näin aamulenkin jälkeen voi sanoa ja illalla vuorossa zumbaa. Jes. Iltaa odotellessa ja jo nyt aamupäivällä täytyy ehdottomasti käydä läpi uutta reggaetonia, että se on kunnolla selkäytimessä. Vähän mietityttää vielä se, että minkä kappaleen tipautan ohjelmasta kahden uuden tieltä. Hmm. Valintoja, valintoja, mutta todennäköisesti se tipahtava on Akonin Beautiful. Siirrytäänpä samalla pari askelta vauhdissakin eteenpäin.

Jännä muuten, miten nykyään sitä kuuntelee aivan erilaista musiikkia kuin ennen. Minä olen Linkin Park, Nightwish, jne. suuntautunut sisimmässäni, mutta nyt tulee vapaaehtoisesti kuunneltua kaikkea mahdollista, vaikkapa sitten reggaetoniakin.

Hei kuka tulisi hakemaan meiltä pois kaikki synttäriherkkujen rippeet? Mielelläni poistaisin ne käsien ulottuvilta. :D

Onneksi illalla on zumbaa…

Did you like this? Share it:

2 Responses to “Hyvää yötä ja huomenta :)”

  1. Jaanaba says:

    Hieno video ja mukava katsoa muiden liikkumisia. =)
    Näytti ihan kuin koira olisi lähtenyt pakoon kuulaa.

  2. Outi says:

    Doris on arka, joten ei tarvitse kuin vähän sanoa, että mene kauemmas, niin varmasti lähtee. :)

Leave a Reply

See also: